ArnıldCivardagezen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2014 #11 xtreme dedi: Olsaydı baktığım kaynakta yazardı herhalde. Genişletmek için tıkla... Evet. Şimdi internetten baktım. Malesef bilgisayarınızda harici bir ekran kartı bulunmuyor. Sadece HD3000 yongası var.
xtreme dedi: Olsaydı baktığım kaynakta yazardı herhalde. Genişletmek için tıkla... Evet. Şimdi internetten baktım. Malesef bilgisayarınızda harici bir ekran kartı bulunmuyor. Sadece HD3000 yongası var.
X xtreme Hectopat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 602 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2014 #12 ArnıldCivardagezen dedi: Evet. Şimdi internetten baktım. Malesef bilgisayarınızda harici bir ekran kartı bulunmuyor. Sadece HD3000 yongası var. Genişletmek için tıkla... 4 yıllık bilgisayardan ne bekleyebiliriz? Bilgisayarda Windows 7 yüklüyken böyle sorunlar yoktu, bir format atayım Windows 8.1 yükleyim dedim bunlar oldu.
ArnıldCivardagezen dedi: Evet. Şimdi internetten baktım. Malesef bilgisayarınızda harici bir ekran kartı bulunmuyor. Sadece HD3000 yongası var. Genişletmek için tıkla... 4 yıllık bilgisayardan ne bekleyebiliriz? Bilgisayarda Windows 7 yüklüyken böyle sorunlar yoktu, bir format atayım Windows 8.1 yükleyim dedim bunlar oldu.