Bad video Card hatası

Sovietik

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus B450M-Dragon Ryzen 5 5600 Asus RTX 3060Tİ Dual XPG 3200mhz ramfsp 650w 80+ Bronz
Öncelikle merhaba bilgisayarıma 2-3 hafta önce format attım ve minecrafta girmeye çalıştığımda bad video cart hatası ve OpenGL hatası aldım. Konumuz OpenGL değil önemli olan bad video Card hatasıdır. Ben format atmadan önce çok güzel oynayabildiğim oyunda şimdi hata aldım ve internetten hem yabancı hem Türkçe kaynaklardan hiçbir olumlu sonuç alamadım bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
OCCT indirip ekran kartınıza 8 iterasyon olana kadar VRAM testi uygulayın. Sonra da 3-4 dakikalığına 3D testi uygulayın. Sonuçları paylaşmayı unutmayın.

OCCT indirip ekran kartınıza 8 iterasyon olana kadar VRAM testi uygulayın. Sonra da 3-4 dakikalığına 3D testi uygulayın. Sonuçları paylaşmayı unutmayın.
Öncelikle yardım için teşekkürler dediğinizi yaptım fakat nasıl paylaşabileceğim bunu bilmiyorum

2 ekran kartım var bu benim intel hd graphics 520 nin ekrangörüntüsü [VRAM TESTi]
1619884261163.png

Sonucun ekran alıntısını paylaşabilirsiniz.
Ben böyel anladım kusura bakmayın yanlış yaptıysam
amd radeon m330
1619884700082.png

Buda 3D testi UMARIM İŞİNİZE YARAR VE SİZDE BANA YARDIMCI OLABİLİR SİNİZ :D
1619885434440.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı