"BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO" mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Heunzey

Kilopat
Arkadaşlar dün PC'ye virüs bulaşmıştı zorla Kaspersky ile silmiştim. Sabah girmeye çalıştığımda bu hataları aldım ve giremiyorum erişemiyorum. Denediklerim.
Güvenli mod ile girme.
Sistem geri yükleme.
Windows eski sürüm e geçme.
PC'ye erişimim yok o yüzden mindump dosyalari atamıyorum.
Sistem özelliklerim.
ATI Mobility Radeon HD 5650.
4 GB 1333MHz RAM 2+2
i5 M480 2.7 GHz.
SSD 870 EVO 250 GB.

Dosya Ekleri

• 20211002_104419.jpg
    20211002_104419.jpg
    107,8 KB · Görüntüleme: 83
  • 20211002_104535.jpg
    20211002_104535.jpg
    135,1 KB · Görüntüleme: 80
Yok sadece oyun ve Steam falan var.

Merhaba hocam yakınında bir internet kafe vb varsa git orada illaki birinde USB vardır komşuna sor ya da yeni USB al en son taktik ise SD Card ile format eğer PC okursa SD cart ile format atabilirisin.
USB m var başka PC de var PC'den USB Rufus ile Windows 10 mu yazdirmam gerek? Ayrica komut istemcisi ile sfc/scannow dediğimde şunu diyor.
USB m var başka PC de var PC'den USB Rufus ile Windows 10 mu yazdirmam gerek? Ayrica komut istemcisi ile sfc/scannow dediğimde şunu diyor.
eğer varsa diğer pc den usb ye yazdır isonun içini aç içindeki dosyaları usb yi biçimlendirip yapıştır sonra klasik format işleri

Merhaba hocam yakınında bir internet kafe vb varsa git orada illaki birinde USB vardır komşuna sor ya da yeni USB al en son taktik ise SD Card ile format eğer PC okursa SD cart ile format atabilirisin.

Eğer varsa diğer PC'den USB'ye yazdır ISO'nun içini aç içindeki dosyaları USB'yi biçimlendirip yapıştır sonra klasik format işleri.

Format işini bende biliyorumda. Ben daha çok daha pratik format ve USB uğraştırmayan yöntem var ise o lazım cevabınız için gene de teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı