"BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO" mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Heunzey

Kilopat
Arkadaşlar dün PC'ye virüs bulaşmıştı zorla Kaspersky ile silmiştim. Sabah girmeye çalıştığımda bu hataları aldım ve giremiyorum erişemiyorum. Denediklerim.
Güvenli mod ile girme.
Sistem geri yükleme.
Windows eski sürüm e geçme.
PC'ye erişimim yok o yüzden mindump dosyalari atamıyorum.
Sistem özelliklerim.
ATI Mobility Radeon HD 5650.
4 GB 1333MHz RAM 2+2
i5 M480 2.7 GHz.
SSD 870 EVO 250 GB.

Dosya Ekleri

• 20211002_104419.jpg
    20211002_104419.jpg
    107,8 KB · Görüntüleme: 83
  • 20211002_104535.jpg
    20211002_104535.jpg
    135,1 KB · Görüntüleme: 80
Hocam güvenli modda başlamamasının nedeni sürücülerle ilgili olamaz, bu yüzden tek bir seçenek kaldı, oda donanım arızası.

Donanım arizasi olamaz ki?
Dün sapasağlam dı virüs bulaştıydı bir Malwarebytes indirdim fayda etmeyince silip.
Karspesky indirdim sabah bir açtım çalışıyordu görev yöneticisine girdim Edge sekmeleri açılmıştı kapattim bu hatayi verdi.
Güvenli moda kurtarma seçeneklerinden F fonksiyonlari ile giriyorum ama olmuyor.

Çözümü bilmiyorum format atacağım bana Windows ve format için 2 USB mi gerek yoksa tek bir yazdirma ile format ve Windows kurabilir miyim?
Ayrica sifirlamadan sonra bu resimlerde gösterdiğim hata gitti ve bu VIDEO_TDR_FAILURE hatası mozaiklesme sonucu ile ortaya çıkıyor mavi ekran çizgi çizgi gözüküyor.
Format atmakdan başka çözüm gözükmüyor gibi başka çözüm bilen arkadaşlarım varsa yardimci olurlarsa sevinirim.
@KojiroHyuga04 siz mavi ekran hatalarından anliyordunuz yardımcı olursaniz sevinirim.
Format ve Windows USB'si için 2 USB mi lazim yoksa tek ISO dosyasi yazdirsak yeter mi?
Ben de tam konuyu okurken içimden geçiriyordum:
Tam @KojiroHyuga04 'lük bir konu.
Kendisine selamlar.

Artı -1 Eksi
Şimdi format attim ve güvenli mod ile PC'ye erişebildim ama güvenli mod olmadan VIDEO_TDR_FAILURE hatasi veriyor.
Ne yapmam gerek.
Grafik birimi bellekleriyle ilgili bir hata diye düşünüyorum. Ekran kartınızın driver'ını kaldırıp yeniden yükleyin. Sistemdeki tüm grafik birimlerinin driver'larını kastediyorum.

Sistem stabilitesine etki edebilecek;
Undervolt
Overclock
Gibi ayarlamalar yaptınız mı?

Hocam dediğim gibi donanımsal sıkıntıdan dolayı oluyor.

Ama şu an güvenli mod ile PC'ye erişebildim.
Grafik birimi bellekleriyle ilgili bir hata diye düşünüyorum. Ekran kartınızın Driver'ını kaldırıp yeniden yükleyin. Sistemdeki tüm grafik birimlerinin Driver'larını kastediyorum.

Sistem stabilitesine etki edebilecek;
Undervolt.
Overclock.
Gibi ayarlamalar yaptınız mı?

Hayir zaten format atmıştım.
Undervolt ve overclock işlerine girişmedim eski laptop diye.
Direk kaldır mi demem gerek?

Dosya Ekleri

• 20211002_154212.jpg
    20211002_154212.jpg
    344,6 KB · Görüntüleme: 20
Ama şu an güvenli mod ile PC'ye erişebildim.

Hayir zaten format atmıştım.
Undervolt ve overclock işlerine girişmedim eski laptop diye.
Direk kaldır mi demem gerek?

Hocam güvenli modda bilgisayarınızı başlatın ekran kartına ait tüm driverları silin ve en son sürücüyü bulup kurun ama bana kalırsa donanımsal sıkıntı gibi gözüküyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı