Bağcılar İnternet Sağlayıcı Önerisi

Graphic Designer

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
Merhaba. Eski evimizde uydunet kullanıyorduk ve açıkçası genel olarak hizmetinden memnunduk. Şimdi Bağcılar'a taşındık ve Uydunet'in burada bir altyapısı olmadığı için kapattık. Bağcılar Merkez Mh. için önerebileceğiniz bağlantı olarak sorun çıkarmayacak internet sağlayıcısı var mı? Fiyat olarak uygun olursa iyi olur en fazla 65 lira olabilir. Birde Türknet hakkında ne düşünüyorsunuz?

En sağlıklısı konum seçip altyapıları sorgulamanız doğru cevabı bulmak için. (y)
Burada ki arkadaşlarla konuştum TTNET kullanıyorlar bağlantının sürekli kopmasından dolayı memnun değiller. Yani mesele sadece altyapı olup olmaması değil, en sağlıklısının hangisi olduğu.

Sokaktan rastgele bir adresi kontrol et, yakın yerler üç aşağı beş yukarı aynı sonuç verecek muhtemelen. Ama her apartmana bir abonelik açılıyor maalesef, yani üst komşunda varsa sana bağlamazlar.

2008den beri internet kullanıyorum, toplamda internetsiz kaldığım süre 24 saati geçmemiştir. Millet Ttneti saygıyla anarken ben de Ttnet kullandım, sıkıntı yaşadığımı söyleyemem. Daha sonra Superonlinea geçtim, onda da çok bir sıkıntı görmedim. Fiyatlar abartılınca da Turk.net e geçtim. Tek kötü tarafları abonelik süreci. Tam 20 gün bekledim. Artık internetsizliğe alışmışken ansızın gelip bağladılar :D 2 aydır kullanıyorum. Sadece 5 dakika kesinti olduğunu hatırlıyorum. 35 mbps diye açıldı ama ortalama 24 mbps görüyorum, bazen daha yüksek oluyor, kısacası memnunum. Ama paraya kıyarım diyorsan hiç düşünme Superonline bağlat, üzmez seni. Ama şunu da söyleyeyim, mesele servis sağlayıcılardan çok senin bölgenin altyapısıyla ilgili oluyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı