Gchould Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 435 10 Şubat 2025 #11 berker00 dedi: Çok kafam karıştı şimdiki pantolon çok dar bir an önce almak istiyorum 44 beden alsam boydan nasıl olacak hiç bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam o pantolonda 1 beden büyük aldiniz diye pacanin yerlerde dolasacagini zannetmiyorum.
berker00 dedi: Çok kafam karıştı şimdiki pantolon çok dar bir an önce almak istiyorum 44 beden alsam boydan nasıl olacak hiç bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam o pantolonda 1 beden büyük aldiniz diye pacanin yerlerde dolasacagini zannetmiyorum.
B berker00 Femtopat Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #12 Gchould dedi: Hocam o pantolonda 1 beden büyük aldiniz diye pacanin yerlerde dolasacagini zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum.
Gchould dedi: Hocam o pantolonda 1 beden büyük aldiniz diye pacanin yerlerde dolasacagini zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum.
CaperKeys Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 882 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #13 Hocam merhaba aldınızmı bende berker00 dedi: Teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... almayı düşünüyorumda aynı pantalonu 172 boy 70 kiloyun Hocam merhaba aldınızmı bende berker00 dedi: Teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... almayı düşünüyorumda aynı pantalonu 172 boy 70 kiloyum
Hocam merhaba aldınızmı bende berker00 dedi: Teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... almayı düşünüyorumda aynı pantalonu 172 boy 70 kiloyun Hocam merhaba aldınızmı bende berker00 dedi: Teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... almayı düşünüyorumda aynı pantalonu 172 boy 70 kiloyum
B berker00 Femtopat Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #14 CaperKeys dedi: Hocam merhaba aldınız mı bende. Almayı düşünüyorum da aynı pantalonu. 172 boy. 70 kiloyun. Hocam merhaba aldınız mı bende. Almayı düşünüyorum da aynı pantalonu. 172 boy. 70 kiloyum. Genişletmek için tıkla... Hala almadıysan söyleyeyim öncelikle fazla bol olsun istiyorsan alabilirsin, normal bagy gibi olsun istiyosanda 42 bedenine bakabilirsin uygulama öneriyor, ben bacak bacak üstüne attığım da biraz kısa kalıyor ama sen bilirsin.
CaperKeys dedi: Hocam merhaba aldınız mı bende. Almayı düşünüyorum da aynı pantalonu. 172 boy. 70 kiloyun. Hocam merhaba aldınız mı bende. Almayı düşünüyorum da aynı pantalonu. 172 boy. 70 kiloyum. Genişletmek için tıkla... Hala almadıysan söyleyeyim öncelikle fazla bol olsun istiyorsan alabilirsin, normal bagy gibi olsun istiyosanda 42 bedenine bakabilirsin uygulama öneriyor, ben bacak bacak üstüne attığım da biraz kısa kalıyor ama sen bilirsin.