Baggy Wear güvenilir midir?

Daha fazla  
Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi. Instagram sayfasından Champion Sweat alacaktım ancak kararsız kaldım biraz güven konusunda. Daha önce alan var mı ? Ya da Champion Sweat alabileceğim bir yer önerir misiniz ? Şu modeli istiyorum. Gidip sitesinden al diyen arkadaşlar rica ediyorum yazmayın. Daha önce yurtdışına çıktığımda almıştım ancak artık olmuyor. Türkiye'deki fiyatları da anlamadığım şekilde uçuk. 40 pounda almıştım, baktım 1100 TL gibi abartı bir fiyatı var.

Dosya Ekleri

• IMG_20211115_183111.jpg
    IMG_20211115_183111.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 314
Orijinal tabii ki değil hocam. O konuda sorunum yok. Sorun yaşar mıyım acaba onu düşünüyorum kargoda beden konusunda.

Bu tarz butik sayfalarda iade olmuyor değişim oluyor onda da kargo ücreti normal olarak sana ait oluyor yani aldığın ürünün yarısı kadar neredeyse zaten kargoya veriyorsun. Almayı düşünürsen bedenin CM olarak ölçülerini isteyip karşılaştırabilirsin normalde giydiğin bir kıyafetin ile yoksa almak pek akıl kârı değil bence.

BaggyWear instagram üzerinde ki gözünüz kapalı güveneceğiniz sayılı butiklerdendir 2 ürünümden sonra tüm ödemelerimi eft ile yapmaya başladım hep daha hesaplı hemde daha basit oluyor destek hattıda gayet iyi kaliteli ürünleri var 10 dan fazla ürün aldım 4 ayda

Technopat Haberler

Geri
Yukarı