Bağlantınız Gizli Değil Hatası

esador

Hectopat
Katılım
12 Temmuz 2018
Mesajlar
321
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler herkese. Geçtiğimiz birkaç gün içerisinde bilgisayarıma sıkıntısız bir şekilde format attım. Windows 10 Pro 20H2 sürümü kurulu. Şöyle bir sıkıntım var; Amazon Prime Gaming sayfasına giriş yapamıyorum (Başka bir siteden henüz böyle bir hata almadım). Ekteki resimdeki gibi hata alıyorum. Microsoft Edge, Mozilla, Chrome olmak üzere 3 farklı tarayıcıdan denedim fakat aynı hatayı aldım. Arkadaşımın bilgisayarından, cep telefonum üzerinden girişte problem yaşamıyorum. Aynı şekildeki konuları inceledim fakat çözemedim. Tek çözümün tekrar format olmamasını ümit ederek yardımlarınızı bekliyorum.
hata.png
 
Şaka yapıyorum ha reportlamayin. İnterneti de sıkıntı vardır ondan yapabilir yada saatin yanlıştır hadi oda olmadı küçük bir ihtimal ipin karalistede olabilir
Kara listede olup olmadığıma nasıl bakabilirim? Format attıktan sonra böyle oldu çünkü, formattan önce bir problemim yoktu.
 
Kara listede olup olmadığıma nasıl bakabilirim? Format attıktan sonra böyle oldu çünkü, formattan önce bir problemim yoktu.
Eger sitede cloudflare koruması varsa robot doğrulaması istiyor. Eğer yoksada steam mağazasına gir eğer steam mağazasında resimler açılmazsa kara listededir yani ben böyle öğrenmiştim. İpe reset atamadığım için baya Bi uğraştım (haftalarca)
 
Steam'e giriş yaptım tarayıcı üzerinden bir sıkıntısı yok. IP resetleme nasıl oluyor? Modemden mi yapmam gerekiyor?
 
Sorunu bilgisayara format atarak çözebildim. Bulabildiğim bütün yolları denedim fakat olmadı, format tek çarem oldu ve çözüldü.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı