Kendileri kulübeye yeni geldiler. Uzun süre uyumalarından tanışma fırsatı bulamadım ama en yakın zamanda tanışacağız 3'ü ile bakışma tanışması yaşadık bile
İskoç kedisi oluyorlarmış sanırım. Sizlere de soralım. @Handsome Reis @Ali Çiçek
Bence İskoç-Tekir melez gibi duruyorlar. Bahçenize gelmişler ama daha mart ayından çıkmak üzereyiz, anneleri olabilir. Biraz az temas fiziksel temas kurmaya çalış.
Benim kedilerim değil. Siteye girmişler. Kapıcı da kulübeye yerleştirmiş. Eve geldiğimde gördüm ben de. Gitmedikleri sürece benim himayem altındalar. Her türlü bakımlarını karşılaşırım.
Benim kedilerim değil. Siteye girmişler. Kapıcı da kulübeye yerleştirmiş. Eve geldiğimde gördüm ben de. Gitmedikleri sürece benim himayem altındalar. Her türlü bakımlarını karşılaşırım.
Daha yavrular biraz büyümeleri bekle. Sonra istersen kedi sahibi olmak isteyenlere verip sayısını azaltabilirsin. Ama şu an kesinlikle verme. Ufak tefekler. Birkaç resim daha eklersen güzel olur.
Bizim siteye sokak hayvanı bile sokmuyorlar, şunların tatlılığına bakar mısınız sitenin içine girse kime ne zararı olabilir böyle şeylerin...
Seneye üniversiteyi kazandığımda ilk işim köpek veya kedi almak olacak.
Belki yurtdışında bir yer kazanamazsam o kedilerden birini ben sahiplenebilirim.