Aslında site yöneticisiyle konuşup sokak hayvanları için bir kaç kulübe yapmasını istersem belki kabul edebilir o zaman sitedeki herkes sizin yaptığınız gibi hayvanları isteyen sahiplenir isteyen besler.
Bak Allah söyletti bu Scottisch Fold türü kediler cok tatli. Cocuklar hergün basimin etini yiyiyor baba kedi alalim diye.
En sonunda bana Kedi aldiracaklar o olacak
Bak Allah söyletti bu Scottisch Fold türü kediler cok tatli. Cocuklar hergün basimin etini yiyiyor baba kedi alalim diye.
En sonunda bana kedi aldiracaklar o olacak
Etiket gelmemiş kendim gördüm konuyu. Hocam bunların cins kedi olduğu aşikar. Eğer bakamayacaksanız sahiplendirin. En azından kalacak bir yerleri olur. Türk milletinde tekir kedi sokak kedisi diğer kediler cins kedidir anlayışı olduğu için çabuk sahiplendirilir diye düşünüyorum. Sahiplendirirken karşıdakinin ne derece bakacağını bir sorgulayın. Aynı şans bende de olsa keşke.
En yakın zamanda bir veteriner kontrolüne götürün. Sokak kedilerinin aşıları belediye veterinerliklerinde ücretsiz yapılıyor fakat bunları götürürseniz ne derece inanırlar bilmiyorum.
Yapacağınızı düşünmüyorum ama lütfen yavruları parayla satmayın. Onlar bir mal değil bir can. (Diğer insanlara iltifaten söyledim. Üstünüze alınmayın yani )
Kim bilir belki Almanya'da yaşayan, BMW'de çalışan trilyoner birisi sahiplenir. @Neşeli Enginar