Steam Bakiyesi kullanmadan oyun satın almak mümkün mü?

Yunus016

Centipat
Daha fazla  
Steam cüzdanımda para var ama bu para oyun için yeterli değil. Zaten ben o parayı kullanmak istemiyorum, karttan satın almak istiyorum. Ama cüzdandaki parayı kullanıp üstünü de kartla tamamlıyor. Bunu nasıl kapatabilirim?

Ödeme adımında cüzdandaki parayı otomatik seçtikten sonra geriye basıp oradan kartını seç. Bütün parayı karttan çeker

1764861520232.png

Buradan başka yöntem seçerek ilerlediğinde olması lazım bakiyeni kullanmıyor olman lazım..

Steam cüzdanımda para var ama bu para oyun için yeterli değil. Zaten ben o parayı kullanmak istemiyorum, karttan satın almak istiyorum. Ama cüzdandaki parayı kullanıp üstünü de kartla tamamlıyor. Bunu nasıl kapatabilirim?
Geri tuşuna basın, ödeme yöntemini seçin ve devam edin. Böylece steam cüzdanınızdaki para kalır ve tüm oyunu kartınızdan alırsınız.

Eki Görüntüle 2615918

Buradan başka yöntem seçerek ilerlediğinde olması lazım bakiyeni kullanmıyor olman lazım..
Hocam attığınız bölüm steam cüzdanının üstüne nereden para çekeceği bölümü. Arkadaş steam bakiyesini kullanmadan almak istiyor.

Dosya Ekleri

• 1764861573151.png
    1764861573151.png
    37,9 KB · Görüntüleme: 16
  • 1764861586452.png
    1764861586452.png
    44,1 KB · Görüntüleme: 19
Hocam attığınız bölüm steam cüzdanının üstüne nereden para çekeceği bölümü. Arkadaş steam bakiyesini kullanmadan almak istiyor.
Ben de senin dediğin gibi geri tuşuna bastım ve oradan SS attım. Sen yanlış görmüşsün benim attığım SS'i. Aynı yerin SS'ini atmışız. Altta yazan yazıda diyor ki.

Eğer Steam bakiyesini seçerseniz ve ücreti Steam bakiyenizden yüksekse kartınızı yazmanız istenir diyor

1764862215086.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı