Steam Bakiyeyi nakite çevirme

Synthwav3

Decapat
Daha fazla  
Selamlar. CS2 de skinlerimi sattım ve şu anda Steam hesabımda 10.43 USD var. Ben bunu nasıl nakite çevirebilirim? Bana bunun en kolay ve komisyonsuz çevirme yöntemi var mıdır? Nasıl yapacağımızı anlatırsanız çok iyi olur.

Komisyonsuz bir yolu yok. Bynogame gibi sitelere satabilirsiniz komisyon alır ya da %15 veya %20 indirim oranları belirleyerek başka kullanıcılara satarsınız. Technopat üzerinden de açabilirsiniz konu satış için. Örnek olarak %20 indirimle satarsanız elinizdeki bakiye 377 tl yapıyor, %20 ile 75 tl düşer. 302 TL alırsınız. Karşı tarafa oyun hediye edersiniz oda nakit para verir.

Komisyonsuz bir yolu yok. ByNoGame gibi sitelere satabilirsiniz komisyon alır ya da %15 veya %20 indirim oranları belirleyerek başka kullanıcılara satarsınız. Technopat üzerinden de açabilirsiniz konu satış için. Örnek olarak %20 indirimle satarsanız elinizdeki bakiye 377 TL yapıyor, %20 ile 75 TL düşer. 302 TL alırsınız. Karşı tarafa oyun hediye edersiniz oda nakit para verir.

ByNoGame de CS2 skini satılıyor diye biliyorum. Bir de TF2 key satıyormuşuz ama o sadece 1 tane onun dışında 1 hafta beklememiz gerekiyormuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı