Baldur Gate 3 vs Cyberpunk vs Black Myth: Wukong

Aslında ben hikayeli oyunlarda hikayeye girmeyi beceremiyorum o yüzden hikayesinin ya çok önemli olmadığı ya da basit olduğu bir şey olması benim için çok iyi olur.
Senin için en garanti tercih CP77, aradığın tüm kriterleri sağlıyor.

Aslında souls like olmasa da zannımca souls like yi andırıyor adam eğer denememişse bu oyunla beraber souls like tarzına ufaktan alışabilir diye düşünüyorum.

Bu da mantıksız değil.

Aslında ben hikayeli oyunlarda hikayeye girmeyi beceremiyorum o yüzden hikayesinin ya çok önemli olmadığı ya da basit olduğu bir şey olması benim için çok iyi olur.

Hocam beynimin bir yani BMW diyor diğer yanı Cyberpunk diyor çok kararsız kaldım.

Cyberpunk al gec, en iyi gozuken oyunlardan biri denilebilir. Baldurs Gate 3 bence herkese hitap eden oyun degil. Wukong ise ben oynamadim ama oynamayi belki bir ara dusunurum. Cyberpunk ise, yan gorevleriyle bitirdigim ilk oyun olabilir. Muazzam oyun. Ustelik DLC'si bile ayri bir oyun gibi. Hikayeye yon vermek de var, ilgini ceker belki.

Hocam beynimin bir yani BMW diyor diğer yanı Cyberpunk diyor çok kararsız kaldım.

Hocam size kendi deneyimimden bahsedeyim: Spoiler sayılır mı bilmiyorum ama, Cyberpunk'u aldım oynadım ve bitirdim oyunu bitirdiğimde hikayenin sonu ben hiç memnun etmedi ve aşırı kısaydı. Sonradan Phantom Liberty DLC'si ile hikayeyi devam ettirdikleri söyleniyor. Ancak onu da oynadım ve nasıl desem... Sıkıldım bu benim Cyberpunk'la ilgili şahsi deneyimimdir. Ayrıca ben oynadığımda optimizasyonu rezalet olan bir oyundu ve birçok bug durumuda vardı. Hikayeside aşırı kısa idi tabii ki optimizasyon ve bug problermlerini gelen güncellemeler ile çözmüşlerdir ancak hikayeyi bilemiyorum. (tavsiyem BMW)

Anladım hocan DLC siyle beraber oynayacağım bir de sizce gamepadlemi oynayayım yoksa klavye ile mi?
FPS oyunlarında gamepad ile hiç rahat edemedim bu yüzden benim tercihim klavye olur, bu arada oyuna ana görevlerden yardırma derim yoksa hiç özellik açmadığın için aradığın güçlenme hissini alamayabilirsin.

FPS oyunlarında gamepad ile hiç rahat edemedim bu yüzden benim tercihim klavye olur, bu arada oyuna ana görevlerden yardırma derim yoksa hiç özellik açmadığın için aradığın güçlenme hissini alamayabilirsin.

Anladım teşekkürler.

Hocam size kendi deneyimimden bahsedeyim: Spoiler sayılır mı bilmiyorum ama, Cyberpunk'u aldım oynadım ve bitirdim oyunu bitirdiğimde hikayenin sonu ben hiç memnun etmedi ve aşırı kısaydı. Sonradan Phantom Liberty DLC'si ile hikayeyi devam ettirdikleri söyleniyor. Ancak onu da oynadım ve nasıl desem... Sıkıldım bu benim Cyberpunk'la ilgili şahsi deneyimimdir. Ayrıca ben oynadığımda optimizasyonu rezalet olan bir oyundu ve birçok bug durumuda vardı. Hikayeside aşırı kısa idi tabii ki optimizasyon ve bug problermlerini gelen güncellemeler ile çözmüşlerdir ancak hikayeyi bilemiyorum. (tavsiyem BMW)

Hocam cyberpanktan sonra kesinlikle BMW yide deneyeciğim aklımın bir köşesinde kaldı çünkü.

Cyberpunk bence cok da kisa bir oyun degil. Daha uzun olsa iyi olurdu ama bence cok da kisa degil.

Cyberpunk'ta benim bildigim kadariyla mutlu biten pek bir sey yok, bu yuzden finallerin cogu mutluluk disi olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı