Yusuf Efe 12 Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #1 3 kişi oynayacağız biri barbar veya dövüşçü diğeri sihirbaz oynayacak. Benim ne oynamamı tavsiye edersiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2025
3 kişi oynayacağız biri barbar veya dövüşçü diğeri sihirbaz oynayacak. Benim ne oynamamı tavsiye edersiniz?
go ask alice Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 2.896 Çözümler 6 Yer Mother Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #2 Bir yakın dövüş bir de büyücü sınıfının yanına benim önerim: Ranger (okçu).
Yusuf Efe 12 Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #3 go ask alice dedi: Bir yakın dövüş bir de büyücü sınıfının yanına benim önerim: Ranger (okçu). Genişletmek için tıkla... Okçuları sevmiyorum ya paladin falan yakışır mı ya da çevikliği yüksek yakıncı.
go ask alice dedi: Bir yakın dövüş bir de büyücü sınıfının yanına benim önerim: Ranger (okçu). Genişletmek için tıkla... Okçuları sevmiyorum ya paladin falan yakışır mı ya da çevikliği yüksek yakıncı.
go ask alice Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 2.896 Çözümler 6 Yer Mother Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #4 Yusuf Efe 12 dedi: Okçuları sevmiyorum ya paladin falan yakışır mı ya da çevikliği yüksek yakıncı. Genişletmek için tıkla... Hepsi olur. Keyif almanız yeterli.
Yusuf Efe 12 dedi: Okçuları sevmiyorum ya paladin falan yakışır mı ya da çevikliği yüksek yakıncı. Genişletmek için tıkla... Hepsi olur. Keyif almanız yeterli.