Baldur's Gate 3 iade edilmeli mi?

chaturanga

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar çok övüldüğü için ve merakımdan BG3 aldım ancak daha önce sıra tabanlı bir oyun oynamadım ve oyunun oynanışı bana çok zevk verecek gibi gelmedi. 111 dk oynadım ve bugün 14.gün yani iade edebilmem için son saatlerdeyim.

Anladığım kadarıyla başına oturup uzun uzun oynamak gerekecek yani tam olarak oyunu anlamak doğru savaşçıları seçmek vs...

700 TL'ye aldım (100 TL iadeyle) ve ileride tekrar merak sarar mıyım bu fiyatı bir daha bulamaz mıyım diye de düşünmüyor değilim ama kararsızım oyunu sevip sevmeyeceğim konusunda.

Sizce oyunu sever miyim? Daha çok oynarsam yoksa sıkıcılık devam mı eder? Uzun süre oynayanlar ve özellikle benim gibi ilk başta alışamayan ama sonra seven ya da sevmeyenler yorumlarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar çok övüldüğü için ve merakımdan BG3 aldım

Zaten alırken baştan hata yapmışsınız. CRPG herkese hitap eden bir tür değil. BG3'ün başları da dolu dolu, muhtemelen ilerde de oynanışının size uygun olmamasından ötürü pek zevk alarak oynayamayacaksınız. İade edin. Oyunu ayıla bayıla bitirmiş birisi olarak söylüyorum.

Rol yapma oyunlarini seviyorsan sira tabanli oyunlara karsi da bir on yargin yoksa seversin ileride ama kimisi rol yapma oyunlarini sevmiyor. Neticede oyunda bir hikaye olsa da ne yapacagini ve ne olmak istedigini sen belirliyorsun. Kimisi daha duz bir cizgide ilerlemek istiyor. Buna gore kararini verebilirsin.

Mesajlarınız için herkese teşekkürler. Birkaç oynanış videosuna daha bakacağım ondan sonra son kararımı vereceğim, iade etmeye biraz daha yakınım ileride belki biraz gündemden düşünce indirime girebilir ya da gamepass'e gelebilir o zaman bir şans daha verebilirim.

Anladığım kadarıyla başına oturup uzun uzun oynamak gerekecek yani tam olarak oyunu anlamak doğru savaşçıları seçmek vs...
Tamamen yanlış anlamışın. Bu bir RPG oyunu, yani kafandaki karakteri, oyun sınırı içinde oluşturmana izin veren bir oyun. O yüzden doğru seçim diye bir şey yok, istediğin seçme hakkına sahip olduğun bir oyun.

Mesela nasıl bir karakter olmak istiyorsun?
Sessiz bir kara büyücü mü?
Her işi tatlıya bağlayan biri mi?
Yakın dövüş savaşlarında ağır darbe indiren bir şey mi?

İşte bu oyunda bunu yaparsın ve böyle oynarsın.

Tamamen yanlış anlamışın. Bu bir RPG oyunu, yani kafandaki karakteri, oyun sınırı içinde oluşturmana izin veren bir oyun. O yüzden doğru seçim diye bir şey yok, istediğin seçme hakkına sahip olduğun bir oyun.

Mesela nasıl bir karakter olmak istiyorsun?
Sessiz bir kara büyücü mü?
Her işi tatlıya bağlayan biri mi?
Yakın dövüş savaşlarında ağır darbe indiren bir şey mi?

İşte bu oyunda bunu yaparsın ve böyle oynarsın.

Ben hızlı oyunları seviyorum hocam olayın özü bu, karakter oluşturmak zamanla geliştirmek vs bunlar zaman alacak işler o yüzden sıkıcı zaten benim için :)

Zaten alırken baştan hata yapmışsınız. CRPG herkese hitap eden bir tür değil. BG3'ün başları da dolu dolu, muhtemelen ilerde de oynanışının size uygun olmamasından ötürü pek zevk alarak oynayamayacaksınız. İade edin. Oyunu ayıla bayıla bitirmiş birisi olarak söylüyorum.

Alırken dediğim gibi çok övüldüğü için ve hatta ilk kez bu türde oyun oynuyorum çok beğendim diyenler çok fazla olduğu için meraktan aldım. Hata yaptığımı düşünmüyorum iade süresi olduğu için bu türde daha önce oyun oynamadığımın farkında olarak denemek için aldım zaten.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı