Baldur's Gate 3 karakter değiştirme

Myhtles

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bir oyuncuyum Baldur's Gate de ama şöyle bir sorum var. 4 kişilik bir grubum var, bir karakterim öldü, ama öyle böyle ölme değil, bir odada ateşler içerisinde öldü, gidip diriltemiyorum da giden ölüyor ve kaldırdığım an diğer turda bir daha ölüyor. Bu adamdan umudu kestim artık bunu gruptan atamıyorum nasıl yapacağım bunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunun üstünden 10 gün geçmiş fakat ben sonradan nasıl yapacağını arayıp ta gelecekler için yine de cevabı yazayım.
Kampınıza oyunun başlarında gelecek 'Çürüyük' isimli dayı ile ölen yoldaşlarınızı bu gibi durumlarda 200 altın karşılığında kampta diriltebilirsiniz. Partiden atma kısmına gelirsek sanırım ölü kişiyi atamıyoruz ben de çok aramıştım bulamamıştım maalesef

Sorunun üstünden 10 gün geçmiş fakat ben sonradan nasıl yapacağını arayıp ta gelecekler için yine de cevabı yazayım.
Kampınıza oyunun başlarında gelecek 'Çürüyük' isimli dayı ile ölen yoldaşlarınızı bu gibi durumlarda 200 altın karşılığında kampta diriltebilirsiniz. Partiden atma kısmına gelirsek sanırım ölü kişiyi atamıyoruz ben de çok aramıştım bulamamıştım maalesef
Valla cevabın için çok sağol o 'ÇÜRÜYÜK' erken erişimde yoktu hatta onunla etkileşime gireceğimiz yer açılmıyordu bile zaten öldüğüm yerde o bölgedeydi ortadaki tuzaklı mezar tabut :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı