Baldur's Gate 3 uzun zamandır beklenen Patch 7 sonunda geldi

Kara Dürtü: Dürtülerimi kontrol edemiyorum. Kaç Gölgeyürek! RRARARAARARARRRRRR!

Anlatıcı: Dingince gelen bıçak darbelerinden sonra...

Bu tarz sekanslardan keşke daha fazla olsa. Oyunda Kara Dürtü ile direkt olarak gidişatı değiştirebilmemize rağmen hikaye olarak pek anlatıcı ve doyurucu bir karakter değil. Bu sebeple Kara Dürtü karakterinin dürtülerinin kontrolünü oyunda daha fazla kaybetmesini isterim.

Bir drow-Bard gidilir şimdi
Bende tekrardan başlayacağım herhalde 400 saat oynadığım ilk çevrimdışı oyun Witcher 3'ü 350 saat kadar oynamıştım.

Teması çok iyi oyunu normal karakter ile bitirip Dark Urge ile oynayınca bir daha normal olarak oynamıyorsun yine Dark Urge olarak oynayacağım

Ben de 2 kere bitirdim 330 saatim var, daha Dark urgeye hiç bakmadım öyle diyeyim Bu sefer onla oynayalım bakalım.

Hocam oyunu ilk kez oynadığım zaman Dark Urge karakteri ile deneyim etmiştim. Şu anda Tav karakteri ile oynuyorum. Ancak çok sıkıcı geliyor.

Kötü olarak oynamak için tav mı yoksa urge mi daha güzel. Urge ile bir kez bitirdim kötü karakter olarak yeni güncellemeden önce. Deneyimleri olan ne önerir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…