Baldur's Gate 3'e bir şans daha verilmeli?

Makaleler
1
Bg3'ü büyük beklentilerle aldım ama bu türe çok hakim olmayarak alan biri olarak özellikle hareket etmek çok rahatsız geldi. Bir yerden bir yere gitmek zordu, 20 saatte hikayesi de pek içine çekemedi, epik bir macera yaşıyormuşum hissiyatını veremedi. Aksiyonu çok keyif vermiyor rahat hareket edemiyorum gibi hissettiriyordu. Ben de ameliyat dönemimde saldım. Sizce bir şans daha vermeli miyim?

Son düzenleme:
BG3'ü büyük beklentilerle aldım ama bu türe çok hakim olmayarak alan biri olarak özellikle hareket etmek çok rahatsız geldi. Bir yerden bir yere gitmek zordu, 20 saatte hikayesi de pek içine çekemedi, epik bir macera yaşıyormuşum hissiyatını veremedi. Aksiyonu çok keyif vermiyor rahat hareket edemiyorum gibi hissettiriyordu. Ben de ameliyat dönemimde saldım. Sizce bir şans daha vermeli miyim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani hocam oyuna hangi sınıfla başladınız bilmiyorum ama ben büyücü ile başlamıştım büyüler çeşitlendikçe oynanışta çeşitlenmiş ve oyun beni bayağı içine çekmişti. Eğer bir şans vermeyi düşünürseniz (bence vermelisiniz) büyücü sınıfına yönelin artı olarak internetten oyundaki sınıfları araştırın YouTube'dan video falan izleyin ki oyuna karşı merakınız olsun ve isteğiniz artsın. Ben bitireli yaklaşık 1 buçuk ay oldu 115 saatte bitirdim ve hâlâ daha oyunda görmediğim şeyler varmış diye bu sıralar yine canım çekiyor. Oyunun oynanış sistemine alışmak için de acele etmeyin ayrıca savaş sırasında taktiksel düşünmeye çalışın hemen bitsin de gidelim kafasında oynamayın. Bu söylediklerimle eminim daha fazla zevk alacaksınızdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı