Baldur's Gate 3'te RTX 3060 kullanımı %85'e kadar düşüyor

İşletim sistemi
Windows 11

FurkanTR68

Hectopat
Yer
Aksaray
Daha fazla  
RAM
XLR8 16 GB
SSD veya HDD modeli
KIOXIA 500 GB 3200 mhz
Ekran kartı
RTX 3060 12 GB
Anakart
ASUS Prime H610M-D D4.
İşlemci
12th gen Intel(R) Core(tm) i5-12400F 2.50 GHz.
Oyun oynarken ( Baldur's Gate 3 / FIFA 23 örnek olarak ) GPU kullanımı tam olarak %100 şekildeyken 85-87 gibi kullanım değerlerine düşüyor. Oyunu oynarken hata vermeden atma veya nadiren PC kendini yeniden başlatma gibi sorunlar yaşıyorum. Nasıl sorunu tespit edip çözeceğimi bilemedim. Daha geçen sene aldım. 1 sene geçti. Önceden bu şekilde bir sorun hiç yaşamamıştım. Sizce sorun var mı? Yoksa belirttiğim oyunlarda mı sıkıntı var?

Hocam kendini yeniden başlatma kapanma vb. durumlar sıkıntılı gibi sanki. Bende de aynı sistem var ve hiç böyle bi sorunla karşılaşmadım.

Hocam kendini yeniden başlatma kapanma vb. durumlar sıkıntılı gibi sanki. Bende de aynı sistem var ve hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım.

Şimdiye kadar yoktu bende anlamadım FIFA 23 ve Baldur's Gate 3'te crash sanırım yiyorum bazen 15-20 dakikada bazen 1-2 saat sonra ama mutlaka bir atma oluyor. Acaba bilemedim sorun bende mi oyunlarda mı bazı forumlarda FIFA'nın genel bir sorunu olduğunu söylediler. Baldur's Gate için de benzer şeyler söylediler çok anlamadığım için korktum.

Başka oyunda deneyip girin birde öyle deneyin isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…