bay0rdek Decapat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 336 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #1 Böyle bir sürü USB flash görünüyor. Hepsi de 5-8 MB falan.
Çözüm Rona 12 Nisan 2024 bay0rdek dedi: Böyle bir sürü USB flash görünüyor. Hepsi de 5-8 MB falan. Eki Görüntüle 2165632 Genişletmek için tıkla... Hangi ISO için etcher kullanıyorsunuz? Alternatif olarak Ventoy kullanabilirsiniz. Birden fazla ISO'yu boot etmenize ve sorunsuzca dosyalarınızı saklamanıza olanak sağlıyor.
bay0rdek dedi: Böyle bir sürü USB flash görünüyor. Hepsi de 5-8 MB falan. Eki Görüntüle 2165632 Genişletmek için tıkla... Hangi ISO için etcher kullanıyorsunuz? Alternatif olarak Ventoy kullanabilirsiniz. Birden fazla ISO'yu boot etmenize ve sorunsuzca dosyalarınızı saklamanıza olanak sağlıyor.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.454 Makaleler 5 Çözümler 310 12 Nisan 2024 #2 bay0rdek dedi: Böyle bir sürü USB flash görünüyor. Hepsi de 5-8 MB falan. Eki Görüntüle 2165632 Genişletmek için tıkla... Hangi ISO için etcher kullanıyorsunuz? Alternatif olarak Ventoy kullanabilirsiniz. Birden fazla ISO'yu boot etmenize ve sorunsuzca dosyalarınızı saklamanıza olanak sağlıyor. Artı 0 Eksi Çözüm
bay0rdek dedi: Böyle bir sürü USB flash görünüyor. Hepsi de 5-8 MB falan. Eki Görüntüle 2165632 Genişletmek için tıkla... Hangi ISO için etcher kullanıyorsunuz? Alternatif olarak Ventoy kullanabilirsiniz. Birden fazla ISO'yu boot etmenize ve sorunsuzca dosyalarınızı saklamanıza olanak sağlıyor.
KS KS bay0rdek Decapat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 336 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #3 Rona dedi: Hangi ISO için etcher kullanıyorsunuz? Alternatif olarak Ventoy kullanabilirsiniz. Birden fazla ISO'yu boot etmenize ve sorunsuzca dosyalarınızı saklamanıza olanak sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu nasıl çözeceğimi siz demeden anladım. Yani çoktan bu konu çözüldü ama bu da alternatif bir çözüm. Artı 0 Eksi
Rona dedi: Hangi ISO için etcher kullanıyorsunuz? Alternatif olarak Ventoy kullanabilirsiniz. Birden fazla ISO'yu boot etmenize ve sorunsuzca dosyalarınızı saklamanıza olanak sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu nasıl çözeceğimi siz demeden anladım. Yani çoktan bu konu çözüldü ama bu da alternatif bir çözüm.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.454 Makaleler 5 Çözümler 310 15 Nisan 2024 #4 bay0rdek dedi: Sorunu nasıl çözeceğimi siz demeden anladım. Yani çoktan bu konu çözüldü ama bu da alternatif bir çözüm. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz hocam peki? Artı 0 Eksi
bay0rdek dedi: Sorunu nasıl çözeceğimi siz demeden anladım. Yani çoktan bu konu çözüldü ama bu da alternatif bir çözüm. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz hocam peki?