Balığım hamile mi?

Pablo7262181729

Centipat
Balığımın türü zebra.

Bu iki fotoğraf dünden kalma.

Bu fotoğraflar da bugüne ait ve sanki karnı biraz daha şişmiş gibi. Aranızda bilgisi olan var mı? Lütfen hamile olup olmadığını ve ne yapmam gerektiğini söyleyebilir mi? Akvaryuma geri koymalı mıyım diğer balıkların yanına yoksa doğuma kadar ayrı mı kalsın?

Benim bildiğim kadarıyla çok yemek yedikleri zaman da böyle şişiyor karınları. Zaten balıklar hamile kalmıyor diye biliyorum Üreme esnasında dişi balık yumurtalarını bırakır, erkek balıkta yumurtaların üzerine spermlerini bırakır. Türüne göre değişiyor ise bilmiyorum.

Balıkların hamilelikleri türüne göre değişiyor.

Balığının yanında erkek bir balık var mı? Fazla yemekten şişmiş olabilir.

Yunus, balina dışı, yani memeli olmayan balık diye tabir ettiğimiz canlılar hamile kalmazlar. Yumurtalar suya bırakılır ve erkek birey yumurtaları dişi ile cinsel olarak birleşmeden döller.

Dostum çok önceden balık besliyordum yaşım 7 8 falandı çok yem verince karınlarının şiştiğini öğrendim çok fazla yem verdim balığım şişti ve öldü yem fazla atmamaya özen göster.

Aynı olay aynı yaş aynı sonuç sad.

Yani her şeyin özeti, yemi az vermekten geçiyor. Günde yalnızca 2 defa yem verin. Örneğin sabah 9-10 saatleri arasında verdiyseniz akşam yine 8-9 saatleri arasında verin. Paylaştığınız resimlerde bile yemler duruyor daha. O yemleri de toplamaya çalışın ki yemeye kalkmasın yoksa çok fazla yemekten hayvancağız patlayabilir (ölebilir).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…