Avlanma yapacağım yerde genellikle çipura tarzı ve onun boyutlarında balıklar çıkıyor daha büyükleri için tekne ile açılmak gerek ben kıyıdan avlanma yapacağım bu oltalar kıyı için nasıldır.
Kıyı Olta Takımı - Balıkçılık - 300 cm 40/80 g 4000 - Seacoast Light 100 null Bu ince uçlu olta takımı, özellikle çipura ve diğer zor balıkların avlanması için uygundur. Olta ucunun ince olması balık dokunuşlarının çok daha rahat hissedilmesini sağlar.
www.decathlon.com.tr
Kıyı Olta Takımı - Balıkçılık - 350 cm 60/120 g 4000 - Seacoast 100 null Uç aksiyonu 120 g.'a kadar atış yapmaya olanak sağlar. Bu olta takımı az yer kaplaması sayesinde kolayca taşınabilir.
www.decathlon.com.tr
Veya kendim toplayıp şunları almak istiyorum nasıl olur kamış çok mu kısa kalır.
Spin Olta Makinesi - Balıkçılık - 5000 5.2:1 - Rft 100 null Fiberglas bileşenli gövdesi ve alüminyum makarası ile oldukça sağlam olan bu makine size uzun süre eşlik edecek.
www.decathlon.com.tr
Teleskopik Tekne Kamışı - Balıkçılık - 240 cm 60/120 g - Seaboat 100 null Bu çok işlevli kamış her türlü destekli balıkçılık yapmayı sağlar. Az yer kaplayan bu kamış, kolayca taşınabilir ve saklanabilir.
www.decathlon.com.tr
Küçük balık avlasam bile makine 5000'lik veya 6000'lik olsa ne gibi sorun teşkil eder.