ArnoldCivardagezen
Centipat
Eczaneye gidip oradakilerle görüşmeyi düşünüyorum ama direkt kullananlar varsa onlardan bilgi almak daha iyi olur. Bugüne kadar balık yağı veya hapı kullanıp faydasını gören var mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Faydasını hisstettiğimi hatırlamıyorum, belki de hissettim. 1 yıldır falan içmiyorum. Bu arada şu ürünü almanızı tavsiye ederim, tadı gerçekten rahatsız etmiyor ve mide bulandırmıyor. Rengim sarı iken falan kekik suyu ve bal da müthiş işe yarıyor gerçekten. Ek olarak "propolis" vitamin balık yağından çok daha zengin diye biliyorum.Eczaneye gidip oradakilerle görüşmeyi düşünüyorum ama direkt kullananlar varsa onlardan bilgi almak daha iyi olur. Bugüne kadar balık yağı veya hapı kullanıp faydasını gören var mı?
Katılıyorum, hatta özellikle balık sevmeyenlere (ben de öyleyim) balık yemekten ziyade yağını içmek daha zahmetsiz.Günaşırı balık tüketmiyorsanız faydası var.
Bende aynı şeyi düşündüğüm için kullanmış olan kişilere sormak daha mantıklı geldi.Eczacıların tarafsız bilgi vereceklerini sanmıyorum. Sonuçta onlar satıcı. Hiçbir satıcı ürününü kötülemez.
Kullanmadan önce dikkat dağınıklığı gibi durumun var mıydı ve kullandıktan sonra bu dikkat dağınıklığına etkisi oldu mu?Ben sene başından beri kullanıyorum hafıza olarak etkili ben faydasını gördüm, bir ara bıraktım ancak hafif unutkanlık başladığında tekrar başladım halen kullanıyorum.
Yok gün aşırı tüketmiyorum. Zaten sadece kış aylarında düzgünce tüketebiliyoruz. Yaz aylarında tüketemiyoruz.Günaşırı balık tüketmiyorsanız faydası var.
Ceviz tüketmek, balığın açığını kapatabilir mi?Kral, balık yağındansa cevizde tüketebilirsin.