Balıkçı, balığı zümrüt karşılığı alıyor

dynovers

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Base'ime balık farmından topladığım balıkları zümrüt karşılığı satacağım bir köylü getirdim ve balıkçı yaptım. Fakat internetten izlediğim videoların aksine köylü balığı zümrüt karşılığında satın alıyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?

Balıkçıya iş verdiğin fıçıyı kırıp kırıp tekrar dene

Balıkçıya iş verdiğin fıçıyı kırıp kırıp tekrar dene.

Bir defa satın alım yaptıysa o köylü o işi artık bırakmaz.

Yeni köylüler çiftleştir ve balıkçı görevi ver hepsine, istediğini satana veya istediğin şekilde alan köylüye denk gelene kadar fıçıyı kır, yeniden koy.

Ben kitapçı köylü yaparken tamir büyüsü gelene kadar kürsüyü kırıp geri koyuyordum biraz uğraştırıcı ama tamir satmaya başladığında çok işime yarıyor.

Denedim ama olmadı.

Alışveriş yaptıysan 1 defa, kırsan bile yenilenmez. Yeni köylüden fıçı koy vermiyorsa kırıp kırıp dene. Yeni güncellemeyle birlikte belki ilk slotta vermez balığı ama alışveriş yaptıkça diğer slotlar açıldıkça veriyor olabilir

Merhaba. Daha önce alışveriş yapmadım. Fıçıyı kırıp bir daha koyduğumda aldığı ve sattığı itemler değişiyor fakat ne kadar denersem deneyeyim zümrüt istemeden balık satın almıyor. Mesleği bırakabiliyor yani.

Dediğim gibi belki yeni gelen 1.21 güncellemesiyle alım satım işlemleri değişmiş olabilir. Bu güncellemeyle köylülerin ticaret sistemiyle biraz oynanmıştı. Belki ticaret yaptıkça açılır bir deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…