querencia1
Picopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Laptop Model: HP Victus 16-d1015nt (6G0E3EA)
Ekran Kartı: Nvidia GeForce RTX 3050Ti
İşlemci: Intel Core i5-12500H
RAM: 16GB
SSD: 512GB (Samsung)
Klavye: Logitech G213 Prodigy
Mouse: Logitech G203 Lightsync
Kulaklık: Rampage RM-K6 Stark
Arkadaşlar merhaba, yaz ayı da geliyorken ve eskiden beri de hevesim olduğu için bir olta takımı almak istiyorum kendime fakat dükkana gidince "Ne tür balıkçılık yapacaksınız?" sorusuna bir cevabım yok açıkçası. Şu ana kadar sadece tekneden dip balıkçılığı ile karides kullanarak mercan ve barbun tuttum. Fakat her zaman da tekneyle açılma imkanım olmayacak en nihayetinde. FlyFishing, Surfcasting, Trolling gibi değişik türlerden değil de kıyıdan yakın-orta mesafeden ortalama boyda balıklar tutmak istiyorum. Suni yem şu ana kadar hiç denemedim ama deneyebilirim. İstediğim tür ya Spin ya da LRF anladığım kadarıyla ama ana farklarını bilmiyorum. Eğer tek bir oltada hem dip balıkçılığı hem de kısmen ya da engel olmadan LRF - Spin yapılıyorsa çok daha iyi olur. Yani istediğim türün dip balıkçılığına engel olmasını istemiyorum.
Türler ve teknikler hakkında cidden hiçbir bilgim yok eğer çok alakasız şeyler söylediysem kusura bakmayın.
Türler ve teknikler hakkında cidden hiçbir bilgim yok eğer çok alakasız şeyler söylediysem kusura bakmayın.