Balkona Yuva Yapan Kumru

4-5 sene önce biz de evin balkonunda muhabbet kuşu ile karşılaşmıştık, babam benim o zamanlar vücut geliştirmede kullandığım eldivenlerden tekini giyip kuşu yakalamıştı, kulakları sağır eden ötüşünü ve babamın eline nasıl saldırdığını hala unutamıyorum

Biraz yabaniydi, omzuma konunca kulağımı falan ısırırdı ama rahmetli ile karşılıklı severdik birbirimizi

En büyük aşklar nefretle başlar Şiddetli bir ilişkiniz varmış. Umarım bizimki öyle olmaz..

Siz ne iyi insanlarsınız Dostum bizim de balkonumuza kuşlar gelmişti ve gerçekten pisletiyor keratalar her gün birinin yıkaması gerek

Çocukken benim de böyle bir kuşum vardı. Hava çok soğuktu. Üşümesin diye odun sobasına atmıştım.

O dolabın içinde gıda saklıyorsanız alın. Çünkü bit ve piereler için çok güzel bir kaynak oluyorlar. Güvercin bizim balkondaki dolabada yuva yapmıştı. Bizde bir şey olmaz diyerek dolabın içinde kuru bakliyatları almamıştık. Bayramdan sonra dolabın içini açınca pek hoş olmadı ama baya uğraştık, kuşları rahatsız etmeden yapmaya çalıştığımız için fazladan efor harcadık

Yok içerisinde yiyecek yok. Tabak falan var öyle şey değil.

Edit: Yavrular 2 gün önce çıktı ve acayip çirkinler. Gagaları falan uzun tüyleri zebranın ki gibi. Siyah arası beyaz falan böyle. Çok çirkinler yahu, yüzlerine bakılmıyor Ailesi bırakıp gidiyor sanırım yemek bulmaya gidiyorlar. Yumurtanın üzerinden kalkmıyorlardı şimdi göremiyorum pek fazla.
Bir ara fotoğrafını atarım ama çok çirkinler gerçekten

Anne babaları gittiğinde yavrular sana emanet. Diğer kuşlar yavrunun sesini duyarsa saldırabilir. Ayrıca fotoğrafı bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…