Merhaba, ben yazın başlarında bir PC aldım.
Sistem:
Anakart: B360M Gaming Plus
İşlemci: i3 8100
HDD: 1 TB Barracuda
RAM: Crucial 4GB Ballistix Sport LT DDR4 2666MHz
PSU: 600W Kasayla Birlikte
Bugün arkadaşım geldi ve bana bu aldığım RAM'ın 2 GB olduğunu ve 2'li satılması gerektiğini, Sport'tan sonra yazan LT'nin ne olduğunu araştır dedi ama ben bunla alakalı hiçbir şey bulamadım.
PC'de 4 GB gösterir dedi, ben de sanmıyorum dedim. Bir bilgisayarcıya sor dedi ama oyun oynarken arkada Discord + uzakmasaüstü + Steam çalışıyor ve RAM'in 3.4 GB'sini kullanıyor PC ve sabahtan beri aklım buna takıldı. Sizce dediği doğru mudur ve ben tam da bir tane daha 4GB almaya hazırlanırken?
Birader hem bilgisayarının özelliklerine açıp bakmıyorsun ramin kaç GB hem aldığın ramin sitesine girip bakmaya eriniyorsun hem de 3 kişinin yazdığı şeyi beğenmeyip başkalarını da etiketliyorsun bu kadar insan eşşek başı mı?
Birader hem bilgisayarının özelliklerine açıp bakmıyorsun ramin kaç GB hem aldığın ramin sitesine girip bakmaya eriniyorsun hem de 3 kişinin yazdığı şeyi beğenmeyip başkalarını da etiketliyorsun bu kadar insan eşşek başı mı?
Açıp bakmadığını nereden biliyorsun? Ayrıca yorumları beğenip beğenmediğini de belirtmemiş. Belli arkadaş burada yeni ve buradaki insanları ilk defa görüyor. Ondan dolayı videolardan aşina olduğu bir kişiyi etiketleyerek emin olmak istemiş. Ne var bunda?