Roit1 Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 308 Çözümler 1 13 Eylül 2022 #1 “ipad” için arama sonuçları – bambi evim iPad almak için bu siteyi buldum ama fiyatlar gerçek olamayacak kadar güzel. Ne diyorsunuz bu site sazan AVI mı yoksa manyak bir indirim mi yakaladık?
“ipad” için arama sonuçları – bambi evim iPad almak için bu siteyi buldum ama fiyatlar gerçek olamayacak kadar güzel. Ne diyorsunuz bu site sazan AVI mı yoksa manyak bir indirim mi yakaladık?
ArdaDnz Hectopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 585 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #2 Roit1 dedi: “ipad” için arama sonuçları – bambi evim iPad almak için bu siteyi buldum ama fiyatlar gerçek olamayacak kadar güzel. Ne diyorsunuz bu site sazan AVI mı yoksa manyak bir indirim mi yakaladık? Genişletmek için tıkla... Her şey yarı fiyatına bana pek güvenilir gelmedi ama daha önce alışveriş yapmış arkadaşlar vardır belki yazarlar şimdi.
Roit1 dedi: “ipad” için arama sonuçları – bambi evim iPad almak için bu siteyi buldum ama fiyatlar gerçek olamayacak kadar güzel. Ne diyorsunuz bu site sazan AVI mı yoksa manyak bir indirim mi yakaladık? Genişletmek için tıkla... Her şey yarı fiyatına bana pek güvenilir gelmedi ama daha önce alışveriş yapmış arkadaşlar vardır belki yazarlar şimdi.
M mehmet yigen Centipat Katılım 14 Eylül 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #3 Sorun güncel ben de ev alışverişi yapacaktım bime gelen ankastre set 4-5 k arası fakat bambi evim sitesinde 1-2 k arası!!?
Sorun güncel ben de ev alışverişi yapacaktım bime gelen ankastre set 4-5 k arası fakat bambi evim sitesinde 1-2 k arası!!?
K Kadriye21 Zeptopat Katılım 14 Eylül 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Eylül 2022 #4 Merhabalar Kart ile ödemeyi kabul etmiyorlar Havale yoluyla kabul ediyorlar Ne kadar mantıklı bilemedim Cok fazla uygun fiyatlar
Merhabalar Kart ile ödemeyi kabul etmiyorlar Havale yoluyla kabul ediyorlar Ne kadar mantıklı bilemedim Cok fazla uygun fiyatlar
DarkNight321 Decipat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 2.199 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #5 Güvenilir gibi gözükmüyor.
Ş Şeydaa Yoctopat Katılım 14 Eylül 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Eylül 2022 #6 Merhaba ben bir ürün sipariş verdim ödemeyi aldıktan sonra arama ve yazmayı bıraktılar hiçbir şekilde ulaşılmıyor. Yorumlar her şey sahte.
Merhaba ben bir ürün sipariş verdim ödemeyi aldıktan sonra arama ve yazmayı bıraktılar hiçbir şekilde ulaşılmıyor. Yorumlar her şey sahte.
ArdaDnz Hectopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 585 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #7 Şeydaa dedi: Merhaba ben bir ürün sipariş verdim ödemeyi aldıktan sonra arama ve yazmayı bıraktılar hiçbir şekilde ulaşılmıyor. Yorumlar her şey sahte. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun, güvenilir olmadığı belliydi zaten indirimlerden.
Şeydaa dedi: Merhaba ben bir ürün sipariş verdim ödemeyi aldıktan sonra arama ve yazmayı bıraktılar hiçbir şekilde ulaşılmıyor. Yorumlar her şey sahte. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun, güvenilir olmadığı belliydi zaten indirimlerden.
Ş Şeydaa Yoctopat Katılım 14 Eylül 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Eylül 2022 #8 İnstagramdan sayfaları var yorum yapılmıyor sınırlama yapılmış . Biri alır benim gibi düşmeyin diye yazmak istedim
İnstagramdan sayfaları var yorum yapılmıyor sınırlama yapılmış . Biri alır benim gibi düşmeyin diye yazmak istedim
ArdaDnz Hectopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 585 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #9 Şeydaa dedi: İnstagramdan sayfaları var yorum yapılmıyor sınırlama yapılmış . Biri alır benim gibi düşmeyin diye yazmak istedim Genişletmek için tıkla... İyi yapmışsınız, fiyatlarda o kadar indirim gözükünce insanların ister istemez alası geliyor, bir çok kişiyi kurtarmış olabilirsiniz bu konuda .
Şeydaa dedi: İnstagramdan sayfaları var yorum yapılmıyor sınırlama yapılmış . Biri alır benim gibi düşmeyin diye yazmak istedim Genişletmek için tıkla... İyi yapmışsınız, fiyatlarda o kadar indirim gözükünce insanların ister istemez alası geliyor, bir çok kişiyi kurtarmış olabilirsiniz bu konuda .
V VoidSetup Femtopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #10 Gardaşım bence değil ya verdikleri adres tarlaya çıkıyor. D