Nur Beyza Yoctopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Eylül 2022 #11 Şeyda hanıma katılıyorum. Dolandırıcılık yapıyorlar. Sakın güvenip para yollamayın. Parayı aldıktan sonra yok oluyorlar.
Şeyda hanıma katılıyorum. Dolandırıcılık yapıyorlar. Sakın güvenip para yollamayın. Parayı aldıktan sonra yok oluyorlar.
E esraaaşnkz Yoctopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Eylül 2022 #12 Ben de sipariş verdim bugün umarım dolandırılmamışımdır. Yorumları görünce korktum şimdi. Ben emniyete gidip şikayetçi oldum bu tuzağa düşenler varsa bir an önce sizlerde gidin Son düzenleme: 16 Eylül 2022
Ben de sipariş verdim bugün umarım dolandırılmamışımdır. Yorumları görünce korktum şimdi. Ben emniyete gidip şikayetçi oldum bu tuzağa düşenler varsa bir an önce sizlerde gidin
farakdag Yoctopat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #13 esraaaşnkz dedi: Ben de sipariş verdim bugün umarım dolandırılmamışımdır. Yorumları görünce korktum şimdi. Ben emniyete gidip şikayetçi oldum bu tuzağa düşenler varsa bir an önce sizlerde gidin. Genişletmek için tıkla... Merhaba, ben de dün sipariş vermiştim. Peki bunların Garanti Bankası da var, bunu nasıl yapıyorlar?
esraaaşnkz dedi: Ben de sipariş verdim bugün umarım dolandırılmamışımdır. Yorumları görünce korktum şimdi. Ben emniyete gidip şikayetçi oldum bu tuzağa düşenler varsa bir an önce sizlerde gidin. Genişletmek için tıkla... Merhaba, ben de dün sipariş vermiştim. Peki bunların Garanti Bankası da var, bunu nasıl yapıyorlar?
G gdfgeswrg Yoctopat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Eylül 2022 #14 esraaaşnkz dedi: Ben de sipariş verdim bugün umarım dolandırılmamışımdır. Yorumları görünce korktum şimdi. Ben emniyete gidip şikayetçi oldum bu tuzağa düşenler varsa bir an önce sizlerde gidin. Genişletmek için tıkla... Merhaba bende aynı şekilde magdurum polısten size herhangi bir haber geldimi.
esraaaşnkz dedi: Ben de sipariş verdim bugün umarım dolandırılmamışımdır. Yorumları görünce korktum şimdi. Ben emniyete gidip şikayetçi oldum bu tuzağa düşenler varsa bir an önce sizlerde gidin. Genişletmek için tıkla... Merhaba bende aynı şekilde magdurum polısten size herhangi bir haber geldimi.