Bambu Lab A1 için porima Smart PLA ve PLA filamentlerin baskı ayarı nasıl olmalı?

Apeiron26

Hectopat
Uzun süredir eSUN PLA+ kullanıyordum fakat istediğim renk uzun süredir gelmediği için porima markasına şans vermek istedim. Bambu Studio da eSUN için filament ayarı olduğu için hiç ayarları kurcalamamıştım. Porima için filament ayarlarım nasıl olmalı yardımcı olabilirseniz sevinirim. İyi sosyaller.

Uzun süredir eSUN PLA+ kullanıyordum fakat istediğim renk uzun süredir gelmediği için porima markasına şans vermek istedim. Bambu Studio da eSUN için filament ayarı olduğu için hiç ayarları kurcalamamıştım. Porima için filament ayarlarım nasıl olmalı yardımcı olabilirseniz sevinirim. İyi sosyaller.

210 220 nozzle 55 65 arası tablayı ayarlamanız yeterlidir bir de filamente akış testi yapın tamamdır.

Bir de filament olarak porimaya boşuna yüksek fiyat vermeyin filamix filenta filetto veya solvix gibi markaları kullanın porimada tutarsızlık vardı onceki senelerde sıkıntı cıkarabiliyordu duzelttiler mi bilgim yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı