Bana ders çalış denince çok sinirleniyorum

@444824 kanka aılene ben ders calısıyorum dıne zamanım yok 5 vakıt namazımı kılıyorum de geç ama cıdden aılene anlat bana ders calısın demeyın ben YKS'ye hazırlanırken basımın etını yıyorlardı ben hep sustum salak gıbı hiç demedım benı yalnız bırakın sonra olaylar oldu bayağı yuklu mıktarda para kazandım okumanın pek onemlı olmadıgını anlattım sonrasında calısmak ıstersem kendım calısrım dedım benı rahat bıraktılar son 3 4 ay anca calıstım sımdıden soyle ayrı oda da calısıyorsan 1 2 hafta onların yanında ders calıs göster ders calıstıgını senı salarlar dinle de pek ugraşma kafayı yersın ders çalışamazsın benım sınavım var 5 vakıt namazımdayım benı rahat bırakın de yeter onlara.

Sağ ol dediklerini yapacağım inşallah rahat bırakırlar.

Ben camiye gittim kuran da az çok biıiyorum 5 vakit namazı tam kılamasam da kılmaya çalışıyorum bilmediğim sureleri ezberlemeye çalışıyorum mesela dün kureyş suresini ezberledim ancak babam biraz baskı yapıyormuş gibime geliyor.

Hocam o zaman açık bir şekilde konuşun babanızla, din konusunda baskı geri teper kendimden biliyorum.

Ben ders çalışmayı seven birisiyim ama birisi bana ders çalış deyince beynimden kan fışkırıyor. O derece sinirleniyorum. Ben kendi istediğim ile ders çalışmak istiyorum ayrıca babam kitap oku diyor. Tamam haklı ama sürekli din ile ilgili kitaplar oku diyor. Ne yapmam lazım?

Anlamayacağı için ailene anlatmanın bir gereği yok din konusunu, din tercihini ileride yaparsın. Derslerine odaklanmaya devam et, aileler asla tamamen memnun olmayacaklar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı