Bana iftira atıldı ve ne yapacağımı bilmiyorum!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Evet mantıklı olabilir. Telefonu ses kayıt modunda cebine atıp kızlar ile konuşmaya git. Ne kadar yasal bir şey olmasa da okul idaresi bu ses kayıdını dikkate alacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet mantıklı olabilir. Telefonu ses kayıt modunda cebine atıp kızlar ile konuşmaya git. Ne kadar yasal bir şey olmasa da okul idaresi bu ses kayıdını dikkate alacaktır.

Kızların yaptığı da yasal değil. Ama ortada yanlış bir şeyler olduğu halde "yasal" tutanak tutuluyor. Böyle bir durumda başka çare yok.

Allah biz erkekleri kadınların şerrinden, fitnesinden, belasından korusun. Toplumda kadına yönelik ayrımcılıklar ortadan kalksın toplumda dışlanmasınlar diye uygulanan pozitif ayrımcılık uygulamaları ters yönlü bir ayrımcılığa dönüştü. Kadınlarımız mağdur olmasın diye erkekler mağdur ediliyor adeta.
Bazı kadınlarda bunu bilerek kötüye kullanıyor ne yazık ki.

Bir planım var acaba nasıl;
Şimdi şube öğretmeninin yanından geçerken arkadaşlarımızla "hoca bunlar doğrumu diye sorduğunda hocanın yanında iftira atarlar diye demedik" gibisinden şeyler söyleyeceğiz. Bunu birçok kez kızların yaptıklarını ve suçsuz olduğumuzu ifade eder biçimde yapacağız. Ancak bunu hocanın direkt yüzüne söylemeyeceğiz. Duyması yeterli.
Bunu her hocanın yanında yapıp kızların bazı kişilere iftira attıklarını ve bizi tehdit ettiklerini söyleyeceğiz. Sizce nasıl?

Sen kafanı rahat tut, hakikat ortaya çıkar bir şekilde.

Güzel ama her öğretmen etkilenmeyebilir, sen hala onların yanında mısın diye bağıran hoca olabilir, duymayabilir her şey olur. Öte yandan ses kaydını dikkate alıp almamak idarenin keyfine bağlı çünkü benim bildiğim çoğu davada bile ses kayıtları delil olarak gösterilemiyor.

Kızlar her zaman haklıdır hocaların gözünde.
Bir de erkekler hemen satar.

Aga yapıcak bir şey yok herkes tetikte sana karşı. Arkanda dayanabileceğn dostun (kardeşin) varsa biraz daha edin anadolu lisesi ise bence çok normal çok dizi izliyorlar kötü olmayı seçiyorlar.

Ergenlik sorunsalı. Bu konularda milletimiz çok cinsiyetçidir, sanmıyorum kendinizi birilerinin gözünde aklayabileceğinizi olaya bir şeyleri itiraf ederek dahil olmuşssunuz. Biliyorum yapılması kolay bir şey değil fakat okul değiştirebilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…