Bana verilen ceza hakkında

• Konuyu başlatan The Witcher
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.451
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
T

The Witcher

Ziyaretçi
Sayın moderatörler ve yöneticiler,
3 haziran tarihinde bir anda sayfayı yenilediğimde, forumun üst tarafında 4 haziran tarihine kadar yetkileriniz kısıtlanmıştır yazısı geldi. Gelen kutuma baktığımda ise bana gelen hiçbir mesaj yoktu. Benim bildiğim eğer bir ceza verilecekse bu ceza hakkında ilgili moderatörün beni bilgilendirmesi gerek. Bu olayı açıklığa kavuşturur musunuz ?

Ekran Alıntısı 1.PNG

@Mikail Fidan @Berkan ÖZGAN @Berke Kan @arkham
@Ölü Usta @Murat5038

Gelmesi gerekir. Bana verilen cezaların sadece 2 tanesinde mesaj gelmedi.

Ekran Alıntısı.PNG

Ceza sebebi gayet açık değil mi? Görememe gibi bir problem mi var?
Hayır hiç de açık değil. Gelen kutumda buna dair hiçbir ileti yok. Sadece yukarıda yazım yanlışından dolayı ceza aldınız yazıyor.

Hocam mesajınızda yazım yanlışı var, kendinize ceza veriyor musunuz ?

Ekran Alıntısı.PNG

O eskidendi. Artık cezalar hakkındaki bilgilendirmeler gelen kutusuna gelmiyor. Bazen de gelebilir. Bu tamamen cezayı veren yetkiliye kalmış.
Peki biz hangi mesajımızda ne gibi bir hata yaptığımızı görmez isek ceza yememizin bir anlamı kalmıyor ki. Cezalar yapılan yanlışın bir daha tekrarlanmaması içindir. Yapılan yanlışın da bilinmesi gerekir ki bu da bizim en doğal hakkımız.

Son yazdığınız düzenlenmiş mesajları kontrol etmeniz yeterli.
Hocam mesajınızda yazım yanlışı var, kendinize ceza veriyor musunuz ?

Eki Görüntüle 4353
Mesajı yazdıktan 10 saniye sonra fark edip düzelttim. Düzenleme geçmişini de atabilirim kanıt olarak. Ayrıca günde yüzlerce mesaj yazan birinin ufak tefek yazım hataları da tolere edilebilmelidir mutlaka. Üyeler üzerinde de gerekli toleransı göstermeye çalışıyoruz.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı