Bana Verilen Ceza Hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

NoName472

Hectopat
Yer
Türkiye
Öncelikle şunu söylemek istiyorum, bu bir isyan konusu değildir. Konumda vurgulamak istediğim şey, yaşadığım mağduriyeti konu olarak açma gereği duyduğum, çünkü aynı şeyi bir başka üyenin yaşamamasını istememdir.
Konumuza gelelim. Bundan aylar önce, 28 Mart'ta bir konu açmıştım, (Konuma buradan erişebilirsiniz: Toshiba DTP 110 HDD ile oyun oynanır mı? - Technopat Sosyal) Fakat daha sonradan konumu yanlış kategoriye açtığımı anladım. Verilen cezanın içeriği hakkında itiraz etmeye hakkım yok, fakat ceza süresi için aynı şeyi maalesef ki söyleyemeyeceğim. Şöyle ki, "Yanlış Kategoriye Konu Açma" adı altındaki uyarımı ilk kez alıyorum. İşte olay tam da burada kopuyor. Technopat Sosyal Kuralları adlı konuda (Technopat Sosyal Kuralları - Technopat Sosyal) belirtildiği üzere bu başlıkta aldığım ilk cezamda bana 1 saat kısıtlama uygulanmalıydı. Fakat ne yazık ki bana verilen ceza 28 Mart'tan yaklaşık 2 gün öncesine dek sürdü. Yani bu bağlamda 1 saat çekmem gereken cezayı aylardır çekmiş oluyorum. Elimde ekran görüntüleri var, bakınız:
1590272111736.png

Konuyu özetlemem gerekirse bana verilen cezanın içeriği doğru, fakat bana verilen cezanın süresi yanlıştır, hiç değilse de yanlış olduğunu düşünüyorum. Forumun moderasyon ekibinden ricam şudur ki, bir üyeye ceza verirken verdiğiniz cezaya lütfen dikkat ediniz ki, forumda bu ve buna benzer açılan konular ve yaşanan sıkıntılar da o kadar az olsun. Konumu dikkate aldığınız için teşekkür ederim, iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haklısınız. Zamanında moderatör arkadaşlarımızdan biri ceza verirken büyük ihtimalle sistemsel hatalardan dolayı cezanız süresiz olarak tanımlanmış. Bu sebeple boşu boşuna ceza almışsınız.

Geçen gün de konu dışına bakarken sizin bir konunuza denk geldim ve profilinize bakarken cezanızın hatalı olduğunu gördüm. Bu durumu üst yönetime iletip cezanızı kaldırdık.

Moderasyon ekibi ve Technopat yönetimi adına çok çok özür dileriz.

Bu gibi durumlarda lütfen "Bize Ulaşın" kısmından veya bir şekilde bizlere bu tarz durumları iletiniz yoksa böyle üzücü durumlar ve hatalar olabiliyor.

Tekrardan çok özür diler, iyi sosyaller dileriz. Anlayışınız için ise çok teşekkür ederiz.

İyi bayramlar dileriz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı