Banana neden bu kadar popüler?

NFT yerine geçen kart mı ne öğe düşürebiliyorsun işte, öyle bir muhabbeti vardı, millet düşürüp topluluk pazarında satıyor, çok pahalı olanlar da var, bu yüzden ilgi görüyor.

Basit bir tıklama oyunu olan banana neden bu kadar popüler oldu, en çok tıklayan mı kazanıyor nedir?
Ben böyle biliyorum, yanlışım varsa düzeltebilir bilen arkadaşlar.
Bu oyunun yapımcıları kendisine muz atıyor, muz attıktan sonra bunları Steam pazarda satıyorlar, bu muzları da satın alanlar zamlanır da öyle satarım kar yapmış olurum diye alıyorlar, sonra böyle böyle adamlar Steam'den büyük para kaldırıyor ve yapımcının dediğine göre oyuna her 3 ve 18 saat arası tıklarsan her türlü muz kazanıyormuşsun, buradan para kazanabilen var mıdır şahsen bilmiyorum ama yapımcılar büyük kazanıyor çünkü pazarda satılan her muzdan vergi alıyorlar.

Basit bir tıklama oyunu olan banana neden bu kadar popüler oldu, en çok tıklayan mı kazanıyor nedir?

Ya hocam hepsi yalan dolan ya bilgisayarı kullanmadığım zaman açık bırakıp Auto koyuyorum 2 3 tane düşüyor onlarda hep 3 kuruşkuk yani sadece yapımcılara kazandıyosun onlarlada günde milyonlarca satıyor o 3 kuruşluklar sadece Steam ve yapımcıların kazanması için bırak 500 1000 doları 2 dolarlık bile atması 0,0001 şans'tır eminim.

1719319457871.png

İki muz resmi yapiyor yapimci pazarda satılan her muzun bir kısmı pay olarak ona gidiyor, istediği zaman istediği muzu azaltıp arttırabilir.
Yani.
sazanavi.exe

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı