Ben Youtube'a başlayacağım ama bana en kaliteli Bandicam ve Vegas Pro 13 render ayarı lazım. 60 FPS olursa daha güzel ve akıcı olur. Videolarda kalite benim için çok önemli. Bunu halledersem Youtube'a başlayacağım. Önerilerinizin hepsini okuyacağım.
Video kaydedici olarak ekran kartınızın uygulamasını kullanmanızı öneriyorum. Başka bir seçenek ise OBS programını deneyebilirsiniz. Vegas Pro 13 programına gelirsek çözünürlüğü belirtirseniz yardımcı olabilirim. Ayrıca sistem özelliklerinizi yazarsanız daha kolay olur.
Video kaydedici olarak ekran kartınızın uygulamasını kullanmanızı öneriyorum. Başka bir seçenek ise OBS programını deneyebilirsiniz. Vegas Pro 13 programına gelirsek çözünürlüğü belirtirseniz yardımcı olabilirim. Ayrıca sistem özelliklerinizi yazarsanız daha kolay olur.
1080p'ye ayarlaman için ham görüntü de 1080p olması lazım, yine 1080p yaparsın fakat en boy sorunu başgösterir. Ayar dosyasını bulabilirsem birazdan paylaşacağım.
1080p'ye ayarlaman için ham görüntü de 1080p olması lazım, yine 1080p yaparsın fakat en boy sorunu başgösterir. Ayar dosyasını bulabilirsem birazdan paylaşacağım.
Capture'ı Nvidia'nın GeForce Exprience'i ile alıyorum ve şu ayarlar da yapıyorum: (Dosyayı bulamadım, belkide yok ayarlar pek değişmediği için - Emin değilim) 60p alıyorum normalde. Bir arkadaş için 30p aldım diye son ayarı hatırlıyor.
Capture'ı Nvidia'nın GeForce Exprience'i ile alıyorum ve şu ayarlar da yapıyorum: (Dosyayı bulamadım, belkide yok ayarlar pek değişmediği için - Emin değilim) 60p alıyorum normalde. Bir arkadaş için 30p aldım diye son ayarı hatırlıyor.
Denerim fakat belkide bu ayarda da render as yapıyor olabilirim. Custom setting dosyasını nereye oluşturuyor onu bilmiyorum.
Bir video linki vereceğim. Aynı ayarlar da render as yapılmış bir video. Upload'ın bitmesini bekliyorum daha doğrusu hem render hem upload. Paylaşacağım. Default ayarlarda birkaç birşeyi değiştirdim gibi geldi bana. Kalite çok iyi oluyor. Bu arada 30 kare hızında yüklüyormuşum. 60 kare hızında değişmiş. Kusura bakma yanlış bilgi verdim.
Sorun değil. Benim için 60 fps ve ya 30 fps olması önemli değil. Sadece videolarda bulanık durması beni sinirlendiriyor. Teşekkür ederim yardımcı olduğun için.