M Mutlu_XD Hectopat Katılım 2 Aralık 2016 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2017 #1 Ben CS:GO videoları çekip montajlamak istiyorum ancak bandicam ile kayıt yaparken kasıyor. En düşük ayarlarda oynuyorum. Çözüm ne olabilir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2017
Ben CS:GO videoları çekip montajlamak istiyorum ancak bandicam ile kayıt yaparken kasıyor. En düşük ayarlarda oynuyorum. Çözüm ne olabilir acaba?
Beratttss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 2.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Şubat 2017 #2 Video çekerken işlemciye binen yük daha da artar. Normal bence. Artı 0 Eksi
KS KS M Mutlu_XD Hectopat Katılım 2 Aralık 2016 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2017 #3 Beratttss dedi: Video çekerken işlemciye binen yük daha da artar. Normal bence. Genişletmek için tıkla... Yapacak hiçbir şey yok mu yani Artı 0 Eksi
Beratttss dedi: Video çekerken işlemciye binen yük daha da artar. Normal bence. Genişletmek için tıkla... Yapacak hiçbir şey yok mu yani