Banggood 'dan bir klavye almak istiyorum ama fiyatı pahalı kredi kartı ile taksit seçeneği var mıdır acaba?
Klavye 2 tane var hangisini alacağımı bilmiyorum ama linkleri aşağıda.
tr.banggood.com
tr.banggood.com
Klavye 2 tane var hangisini alacağımı bilmiyorum ama linkleri aşağıda.

Gamakay TK68 Mekanik Klavye 68 Tuşlar Üçlü Mod Bağlantısı Kablolu Type-C / BT5.0 / 2.4G Kablosuz, Alıcı Gateron Anahtarlı ASA / XDA Profili PBT Tuşları Çalışırken Değiştirilebilir RGB Oyun Klavye
Yalnızca US$87.99, en iyi Gamakay TK68 Mekanik Klavye 68 Tuşlar Üçlü Mod Bağlantısı Kablolu Type-C / BT5.0 / 2.4G Kablosuz, Alıcı Gateron Anahtarlı ASA / XDA Profili PBT Tuşları Çalışırken Değiştirilebilir RGB Oyun Klavye online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.

GamaKay K61 Mekanik Klavye 61 Tuşlar 60 Klavye Çalışırken Değiştirilebilir Type-C 3.1 Kablolu USB Yarı Saydam Cam Taban Gateron Anahtarı ABS İki Renkli Tuş Kapağı NKRO RGB Oyun Klavye
Yalnızca US$66.99, en iyi Mekanik klavye GamaKay K61 satılık, 61 tuşlu klavye düzenine sahip en iyi çalışırken değiştirilebilir 60 klavye, Banggood.com'dan çevrimiçi satın alın en ucuz oyun klavyesi. online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.
Son düzenleyen: Moderatör: