Banggood'dan GamaKay MK61 alınır mı?

Zalplex

Decapat
Banggood'dan MK61 ve Apex 3 arasında kalmıştım MK61'i seçtim alacağım fakat endişelerim var. Eğer geldiğinde sıkıntılı çıkarsa garanti süreci nasıldır ürünün arkasında dururlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam alınır diyor herkes ama ben garanti süreci ve iade süreci hakkında çok kaygılıyım şansıma güvenmiyorum.

Kaç ay garantisi var.
Hocam, 7 gün istisnasız iade hakkınız var.

Bu siteden de bakabilirsiniz, 90 gün boyunca da garanti ve iade seçeneği sunuyor ya da tekrardan gönderim sunuyor.
Klavye bozuk, hasarlı vb. gelirse de direkt iade alabiliyorsun genelde ürün de sende kalıyor kalmasa bile kargo parasını ödüyorlar.
Ayrıca, Aliexpress kadar sağlam destekleri olmasa bile, Banggood'da fena değil. Bazen sinir bozucu olabiliyorlar ama gerekeni yapıyorlar genel olarak. Ürünün arkasında da dururlar tabii ki.

Hocam alınır diyor herkes ama ben garanti süreci ve iade süreci hakkında çok kaygılıyım şansıma güvenmiyorum.

Kaç ay garantisi var.

Sorunuzu yanıtlayamayacağım ama Gümrük işlemlerini nasıl halletmeyi planlıyorsunuz? Bende GamaKay klavye almayı Düşünüyordum ama hem garanti hem de vergiler yüzünden sanırım vazgeçeceğim.

Sorunuzu yanıtlayamayacağım ama Gümrük işlemlerini nasıl halletmeyi planlıyorsunuz? Bende GamaKay klavye almayı Düşünüyordum ama hem garanti hem de vergiler yüzünden sanırım vazgeçeceğim.
Vergileri alırken ödüyorsun, ekstra vergi çıkmıyor. Turkey Direkt Mail seç yeterli. Garanti ise 90 gün sürüyor ve klavye öyle bozulacak bir şey de değil. Su ve Toz koruma serfitikası var, tabii ne kadar gerçek bilemem öyle söylüyor.

Yedek switch geliyormuş sanırsam bozulursa elimle değiştirmeyi yaparım diye düşünmekteyim sizce peki Banggood'dan riske girip 1400tl ye MK61 mi yoksa Mediamarkt'dan Apex 3 mü?

Yedek switch geliyormuş sanırsam bozulursa elimle değiştirmeyi yaparım diye düşünmekteyim sizce peki Banggood'dan riske girip 1400tl ye MK61 mi yoksa Mediamarkt'dan Apex 3 mü?
Apex 3 değmez, riske girmiş de sayılmıyorsunuz hocam. 4 Adet switch ve space tuşu geliyor evet farklı türde tabii 2 tane gelen ve space tuşu gelmeyen de olmuş, değişiklik gösteriyor. Bozulursa değişirsiniz, değiştirmek çok kolay. İncelememe bakmadıysan bakmanı öneririm, orada da anlattım değiştirmeyi : İnceleme: GAMAKAY MK61 %60 Blue Switch Beyaz Klavye

Sanırım MK61 modelini aldınız sizde. Memnun musunuz? Ben hiç mekanik klavye kullanmadım. Hangi Switch Alacağım konusunda da kararsızım. GamaKay k66 almayı düşünüyorum. Açıkçası benim için önemli olan Basım hissiyatı. Brown ve yellow arasında kaldım.

Memnunum hocam fakat eksi yönleri var uygulama ile alakalı olarak onun dışında basış hissiyatı olarak brown çok daha iyi çünkü geri bildirimli bir switch fakat yellowun da sesi çok güzel. Ben blue kullanıyordum, ekstra brown aldım ve onu kullanıyordum 1 haftaya yakındır. Yellow alıp temelli ona geçicem sanırım çünkü hem clicky hem de tuş seslerini duyuyorsun daha iyi oluyor.
Ayrıca, mekanik klavyeye geçtiğiniz an o farkı hissedeceksiniz hatta bu klavye optik switch, kızılötesi çalışıyor yani. Çoğu mekanik klavyeden daha iyi demek bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…