Banka çalışmayan birine düşük kredi verir mi?

Makaleler
4
Yer
Rusya
Çalışmıyorum, öğrenci de değilim. 1000-1500 gibi küçük bir miktara ihtiyacım var. Başvuru yapsam verirler mi? Daha önce alan oldu mu diye sorayım dedim.

Sigortasız çalışan ve çalışmayan kişiler, bazı durumlarda memur veya esnaf tanıdıklarından birini kefil göstererek gelir belgesi olmadan kredi çekebilirler

Vermez aga. En fazla naysta kimlikli onaydan sonra 5 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi çekersin.
Denedim biraz önce ama vermediler. Müşteri hizmetlerine sorduğumda belgelendirilen gelir belgesi olmadığı için veremiyoruz dedi. Kabul edeceklerini sanmıyorum ama Garanti'ye başvuracağım öylesine artık.

Denedim biraz önce ama vermediler. Müşteri hizmetlerine sorduğumda belgelendirilen gelir belgesi olmadığı için veremiyoruz dedi. Kabul edeceklerini sanmıyorum ama Garanti'ye başvuracağım öylesine artık..

Gelir bölümüne Bir tutar yazınız?

Öğrenci veya çalışan olmadığın için çıkması çok zor. Ama meblağ düşük o yüzden başka alternatiflere yönelebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…