The Fallen Angel
Megapat
Çalışmıyorum, öğrenci de değilim. 1000-1500 gibi küçük bir miktara ihtiyacım var. Başvuru yapsam verirler mi? Daha önce alan oldu mu diye sorayım dedim.
Lise öğrencisi iken Nays üyeliği açıp 2.000 TL kredi almıştım. Hala veriyor mu bilmiyorum.Çalışmıyorum, öğrenci de değilim. 1000-1500 gibi küçük bir miktara ihtiyacım var. Başvuru yapsam verirler mi? Daha önce alan oldu mu diye sorayım dedim.
Veriyorlar.Lise öğrencisi iken Nays üyeliği açıp 2.000 TL kredi almıştım. Hala veriyor mu bilmiyorum.
Denedim biraz önce ama vermediler. Müşteri hizmetlerine sorduğumda belgelendirilen gelir belgesi olmadığı için veremiyoruz dedi. Kabul edeceklerini sanmıyorum ama Garanti'ye başvuracağım öylesine artık.Vermez aga. En fazla naysta kimlikli onaydan sonra 5 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi çekersin.
Denedim biraz önce ama vermediler. Müşteri hizmetlerine sorduğumda belgelendirilen gelir belgesi olmadığı için veremiyoruz dedi. Kabul edeceklerini sanmıyorum ama Garanti'ye başvuracağım öylesine artık..
Çalışmıyorum, öğrenci de değilim. 1000-1500 gibi küçük bir miktara ihtiyacım var. Başvuru yapsam verirler mi? Daha önce alan oldu mu diye sorayım dedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.