Banka hesabı önerisi

Ben vakıf İş Bankası ve Nays kullanıyorum bu üçünün kombinasyonu güzel bence.

İş Bankası'nın ilk imza kartını almayı düşünüyorum ama babam aylık ücret vs. deyip almak istemiyor. Bu kartı alırsam herhangi bir aylık ücret vs. ödemem gerekiyor mudur? 15 yaşındayım.

İş Bankası'nın ilk imza kartını almayı düşünüyorum ama babam aylık ücret vs. deyip almak istemiyor. Bu kartı alırsam herhangi bir aylık ücret vs. ödemem gerekiyor mudur? 15 yaşındayım.

Aidat yok diye biliyorum hocam ilk imza da.

Enpara-ziraat-Nays kullanıyorum tavsiye ederim.

Aidat banka kartlarinda olmaz, babaniz ugrasmak istememis.

İş Bankası'nın ilk imza kartını almayı düşünüyorum ama babam aylık ücret vs. deyip almak istemiyor. Bu kartı alırsam herhangi bir aylık ücret vs. ödemem gerekiyor mudur?

Hocamın dediği gibi banka kartlarında olmuyor aidat.

Enpara-ziraat-Nays kullanıyorum tavsiye ederim.
Kuveyttürk, ziraat katılım, enpara öneririm.
Kuveyttürk ün kredi kartı bence güzel.
Ziraat katılım ve enpara ise bolca atm seçeneği.

Artı olarak üçünde de para transferi ücretsiz.

Bonus:
Dünya katılım bankası kullanırsan değerli maden alım/satım larında çok düşük makas farkı.

Ben,
yapıkredi play, bonusgenç, kuveyttürk kampüs, ziraat katılım, enpara, dünya katılım kombosunu kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…