mavıuszed Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.737 Çözümler 4 28 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar abim garanti olan banka kartından bana para yollayacak. Nasıl yollayabilir veya yollanır mı?
Arkadaşlar abim garanti olan banka kartından bana para yollayacak. Nasıl yollayabilir veya yollanır mı?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 28 Şubat 2023 #2 IBAN veya hesap numarası ile yollayabilir.
CanerKarakus Megapat Katılım 17 Temmuz 2017 Mesajlar 487 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7500F | Gigabyte RTX 3070 8GB | Apacer 32 GB 6000 MHz | MSI B650M-P Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #3 Hangi bankayı kullanıyorsunuz siz?
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.558 Çözümler 121 28 Şubat 2023 #4 Sınırlı sayıda seçilip bildirim alan kullanıcılar dışında yalnızca kendi adınıza kayıtlı banka hesabından Papara hesabınıza para yatırabilirsiniz.
Sınırlı sayıda seçilip bildirim alan kullanıcılar dışında yalnızca kendi adınıza kayıtlı banka hesabından Papara hesabınıza para yatırabilirsiniz.
Yekta Özdemir Megapat Katılım 22 Eylül 2012 Mesajlar 541 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #5 Qr kod ile yollayabilir.
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.600 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #6 Bilgiler yetersiz. Senin hesabın var mı? Varsa aynı banka mı farklı banka mı?
mavıuszed Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.737 Çözümler 4 28 Şubat 2023 #7 yyildirayy dedi: Bilgiler yetersiz. Senin hesabın var mı? Varsa aynı banka mı farklı banka mı? Genişletmek için tıkla... Benim hesabım yok. Soru aslında net. Garanti banka hesabından Papara'ya para yollanabilir mi? Papara benim, garanti abimin. Aynı ad değil yani.
yyildirayy dedi: Bilgiler yetersiz. Senin hesabın var mı? Varsa aynı banka mı farklı banka mı? Genişletmek için tıkla... Benim hesabım yok. Soru aslında net. Garanti banka hesabından Papara'ya para yollanabilir mi? Papara benim, garanti abimin. Aynı ad değil yani.
CanerKarakus Megapat Katılım 17 Temmuz 2017 Mesajlar 487 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7500F | Gigabyte RTX 3070 8GB | Apacer 32 GB 6000 MHz | MSI B650M-P Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #8 mavıuszed dedi: Benim hesabım yok. Soru aslında net. Garanti banka hesabından Papara'ya para yollanabilir mi? Papara benim, garanti abimin. Aynı ad değil yani. Genişletmek için tıkla... Başlığı yanlış yazmışsınız o yüzden tam anlayamadık sanırım. Sadece kendi banka hesabınızdan Papara'nıza para gönderebilirsiniz.
mavıuszed dedi: Benim hesabım yok. Soru aslında net. Garanti banka hesabından Papara'ya para yollanabilir mi? Papara benim, garanti abimin. Aynı ad değil yani. Genişletmek için tıkla... Başlığı yanlış yazmışsınız o yüzden tam anlayamadık sanırım. Sadece kendi banka hesabınızdan Papara'nıza para gönderebilirsiniz.
mavıuszed Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.737 Çözümler 4 28 Şubat 2023 #9 Arkadaşlar başlıkta normalde "Papara" yazıyordu fakat ya moderatörün ya da benim bir dalgınlığıma gelmiş. Kusura bakmayın. Aslında sormak istediğim soru: Abim garanti banka hesabından benim Papara hesabıma para yollayabilir mi? CanerKarakus dedi: Başlığı yanlış yazmışsınız o yüzden tam anlayamadık sanırım. Sadece kendi banka hesabınızdan Papara'nıza para gönderebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ininal Kart'ta bu mümkündü fakat Papara'da olmaması üzdü. Teşekkür ederim.
Arkadaşlar başlıkta normalde "Papara" yazıyordu fakat ya moderatörün ya da benim bir dalgınlığıma gelmiş. Kusura bakmayın. Aslında sormak istediğim soru: Abim garanti banka hesabından benim Papara hesabıma para yollayabilir mi? CanerKarakus dedi: Başlığı yanlış yazmışsınız o yüzden tam anlayamadık sanırım. Sadece kendi banka hesabınızdan Papara'nıza para gönderebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ininal Kart'ta bu mümkündü fakat Papara'da olmaması üzdü. Teşekkür ederim.