Banka hesabından nasıl paraya para yollanır?

mavıuszed

Hectopat
Arkadaşlar abim garanti olan banka kartından bana para yollayacak. Nasıl yollayabilir veya yollanır mı?

Hangi bankayı kullanıyorsunuz siz?

Sınırlı sayıda seçilip bildirim alan kullanıcılar dışında yalnızca kendi adınıza kayıtlı banka hesabından Papara hesabınıza para yatırabilirsiniz.

Bilgiler yetersiz.
Senin hesabın var mı?
Varsa aynı banka mı farklı banka mı?

Benim hesabım yok. Soru aslında net. Garanti banka hesabından Papara'ya para yollanabilir mi? Papara benim, garanti abimin. Aynı ad değil yani.

Benim hesabım yok. Soru aslında net. Garanti banka hesabından Papara'ya para yollanabilir mi? Papara benim, garanti abimin. Aynı ad değil yani.
Başlığı yanlış yazmışsınız o yüzden tam anlayamadık sanırım. Sadece kendi banka hesabınızdan Papara'nıza para gönderebilirsiniz.

Arkadaşlar başlıkta normalde "Papara" yazıyordu fakat ya moderatörün ya da benim bir dalgınlığıma gelmiş. Kusura bakmayın.

Aslında sormak istediğim soru: Abim garanti banka hesabından benim Papara hesabıma para yollayabilir mi?

Başlığı yanlış yazmışsınız o yüzden tam anlayamadık sanırım. Sadece kendi banka hesabınızdan Papara'nıza para gönderebilirsiniz.

ininal Kart'ta bu mümkündü fakat Papara'da olmaması üzdü. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…