Banka hesapları aylık ücret kesiyor mu?

Emirhan Tpc

Hectopat
Katılım
31 Ağustos 2017
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yaklaşık 1 ay sonra staja başlayacagım ve benden hesap açmamı istediler ama hangi bankadan açsam bilmiyorum. İnternette okuduguma göre bazı bankalar maaş hesaplarından işlem ücreti, aylık/yıllık para kesimi gibi şeyler yapıyorlarmış, bu dogru mu? Lise son oldugum için zaten çok fazla bir maaş almayacagım ve yeni telefon aldıgım için aldıgım parayla telefonumun taksitini ödeyecegim. Bu yüzden para kesilmesini istemiyorum, gerçekten maaş hesaplarından para kesme gibi bi durum söz konusu mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, neredeyse her bankanın para kartları hesap işletim ücreti keser. Enpara önereceğim fakat yaş tutmuyor. Öğrenciler için olan kartlar oluyor, hesap işletim ücreti bulunmuyor. Bunları araştırabilirsiniz.
Bulamazsanız, para yattığında hemen çekmeniz gerekiyor. Maaş gününden birkaç gün önce kartı şubeden almanızı öneririm. Parayı bu sayede kesintisiz çekebilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı