Banka kartı önerisi

Peki sizce Enpara, Ziraat, Akbank ve Garanti'den hangisi daha iyidir?
 
Hepsini kullandım en iyisi tartışmasız Enpara'dır.

0 ücret ile para gönderiyorsun kartı kullanıyorsun sanal kumbara gibi düşün. Bir müddet sonra 500TL limitin açılıyor biraz hesapta para döndürürsen 1500'e çıkıyor ben geçen hafta 500'den 1500'e yükselttim limiti. Kısaca Enpara al geç.
 
Sürekli EFT/Havale gibi işlemler yapacaksanız Enpara kullanmanızı öneririm. Zaten QNB Finansbank'a bağlı bir banka. Fakat ben puan kazanayım ve puanlarımla da alışveriş yapayım diyorsanız İş Bankası önerebilirim. Maximum Genç Kredi Kartı başvurusunda bulunursanız 2000₺ limitli kredi karti alabilirsiniz.

Ek olarak avantaj bakımından Yapı Kredi'yi de öneririm.
 
Merhaba arkadaşlar. Yarın nihayet yaşım 18 oluyor, yani reşit oluyorum. İlerleyen zamanlardaki parasal işlemlerim için de bir banka kartı ve banka hesabı gerekecek. Fakat hangi banka kartını alacağım konusunda hiçbir bilgim ve tecrübem yok.

Hangi banka kartını önerirsiniz?
Kullandığım ve sevdiğim için Garanti BBVA öneririm. Ben American Express ve Paracard Bonus Trink kullanıyorum. En başından beri kullandığım bir banka. Ayrıca Türkiye İş Bankasını kullanabilirsiniz. Önerim Garanti ve İş Bankasında hesap açman olacaktır.
Unutmadan, şimdiden doğum kutlu olsun 🥳
 

Geri
Yukarı