Banka kartına başvuru yapmak Findeks kredi notunu etkiler mi?

LuNİZz 1989

Hectopat
Yer
Çankaya,Ankara
Daha fazla  
Dostlar merhaba. Hem yüksek faizli, hem de her ATM'den para çekimine ücret almayan N Kolay'a başvurucağım. Findeks notum bayağı yüksek, fakat bu başvuru Findeks kredi notuna etki eder mi? Bono mevduat yatırım aracına yatırcağım. Bir de banka kartı olarak kullanacağım.

Hayır etkilemez. Fakat şöyle ilginç bir durum var N Kolay banka kartını kolay kolay vermiyor ben birkaç kere istedim gelmedi, gereksiz olduğunu her şeyi sanal kart ile halledebileceğimi söylediler.

Hayır etkilemez. Fakat şöyle ilginç bir durum var N Kolay banka kartını kolay kolay vermiyor ben birkaç kere istedim gelmedi, gereksiz olduğunu her şeyi sanal kart ile halledebileceğimi söylediler.
Ben de banka kartı istedim. 1-2 hafta oldu halen daha ses seda yok. 1 2 gün önce sakinliğimi bozup talep açtırdım arandım fakat görmedim. Demek bir sebebi varmış vermesinin. ATM için istiyordum gelmezse de yapacak bir şey yok.

Şuan hiç bir şey yapmadım ve bugün kuryeye iletilmiş. Konu sahibine ve yukarıdaki hocama tavsiyem düz başvuruyu yaptınız 2-3 gün oldu gelmiyor Aktif Bank'ın sitesinden talep açın kartım ne zaman gelecek diye. 1-2 güne aranacaksınız çağrıyı açıp açamamak size kalmış ben görmediğimden açmadım ve bugün yani 3. veya 4. günün sonunda kartım kuryeye verildi. Alacak arkadaşlara ulaşmazsa böyle bir yolda ilerleyebilirler.

Buda resimler.

Dosya Ekleri

• 16.02.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 66
  • 09.50.jpg
    83,8 KB · Görüntüleme: 56
  • 08.10.png
    44 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…