Banka önerisi

codzei

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 10100F - GTX 1660 Super - 2x8 3200MHz - 1TB
ASUS 24" 180Hz IPS - ASUS 24" 165Hz VA
AKKO 5075B ST - Scyrox V6 8K
Meslek
Fullstack Yazılımcı
Şimdiden teşekkürler. Aslında daha önce öğrenci kredi kartı için bir öneri istemiştim. Ama sonra komple yeni bankaya mı geçsem diye düşündüm çünkü Yapı Kredi'den mobil bankacılıkta memnun değilim. Hem iyi bir mobil uygulaması olan, altın ve diğer şeylere uygulama üzerinden erişebilen, ve öğrenci olarak aidatsız genç kartı lazım. Ama temelli bir bankaya geçmeyi düşündüğümden limit yükseltme konusunda da iyi olması lazım. Hâlihazırda Ziraat müşterisiyim. Aklımda Akbank ve Garanti var. Ama internette araştırınca memnuniyet hiç birinde yok, sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdiden teşekkürler. Aslında daha önce öğrenci kredi kartı için bir öneri istemiştim. Ama sonra komple yeni bankaya mı geçsem diye düşündüm çünkü Yapı Kredi'den mobil bankacılıkta memnun değilim. Hem iyi bir mobil uygulaması olan, altın ve diğer şeylere uygulama üzerinden erişebilen, ve öğrenci olarak aidatsız genç kartı lazım. Ama temelli bir bankaya geçmeyi düşündüğümden limit yükseltme konusunda da iyi olması lazım. Hâlihazırda ziraat müşterisiyim. Aklımda Akbank ve garanti var. Ama internette araştırınca memnuniyet hiçbirinde yok, sizce?

Garantiyi boş ver en iyisi Akbank.

Garantiyi boş ver en iyisi Akbank.
Garantiyi limit açısından baya hızlı ve fazla yükselttiklerini duydum yani diğerlerine göre daha agresif olduklarını ve akbankın genç kartından daha çok(daha olur) kampanyalar var gibi.

Ama Akbank hem mobil bankacılık hem de güven açısından daha önde benim için. Uzun vadeli düşündüğümden ve banka ile aramı uzun süre iyi tutup yüksek limitlere çıkmak istediğimden bir tane seçmem lazım.

Garantiyi limit açısından bayağı hızlı ve fazla yükselttiklerini duydum yani diğerlerine göre daha agresif olduklarını ve Akbank'ın genç kartından daha çok(daha olur) kampanyalar var gibi.

Akbank kredi kartında ben geçtiğim ay 2.000TL alışveriş yaptım 1.500 TL chip para hediyesi verdi 500TL ile alisverisimi tamamladim garanti ise çok hantal kampanyalari rezil müşteri hizmetlerinde saygı yok limit çok zor yükseltir.

Şimdiden teşekkürler. Aslında daha önce öğrenci kredi kartı için bir öneri istemiştim. Ama sonra komple yeni bankaya mı geçsem diye düşündüm çünkü Yapı Kredi'den mobil bankacılıkta memnun değilim. Hem iyi bir mobil uygulaması olan, altın ve diğer şeylere uygulama üzerinden erişebilen, ve öğrenci olarak aidatsız genç kartı lazım. Ama temelli bir bankaya geçmeyi düşündüğümden limit yükseltme konusunda da iyi olması lazım. Hâlihazırda Ziraat müşterisiyim. Aklımda Akbank ve Garanti var. Ama internette araştırınca memnuniyet hiç birinde yok, sizce?
Ben Enpara ve ON kullanıyorum. Ama yazdığın şeyler ve cashback avantajları olarak en avantajlısı Kuveyt Türk'ün gençlik bankacılığı. Onu bir araştır.

Ben Enpara ve ON kullanıyorum. Ama yazdığın şeyler ve cashback avantajları olarak en avantajlısı Kuveyt Türk'ün gençlik bankacılığı. Onu bir araştır.
Kuveyttürk normalde düşünüyordum zaten, altın puan falan ilgimi çekti baya ama şuan sınava hazırlanıyorum mezunum ondan öğrenci olmadığımdan vermiyorlar araştırdığıma göre.

Akbank kredi kartında ben geçtiğim ay 2.000TL alışveriş yaptım 1.500 TL chip para hediyesi verdi 500TL ile alisverisimi tamamladim garanti ise çok hantal kampanyalari rezil müşteri hizmetlerinde saygı yok limit çok zor yükseltir.
Peki axess da öğrenci belgemin olmaması sorun olur mu? Yani aktif öğrenci olmamamın.

Kuveyttürk normalde düşünüyordum zaten, altın puan falan ilgimi çekti baya ama şuan sınava hazırlanıyorum mezunum ondan öğrenci olmadığımdan vermiyorlar araştırdığıma göre.
Ben çok kampanya kovalamıyorum cashbacklerimin hepsini Uption üzerinden alıyorum bayağı bir cashback veriyor bir incelemeni tavsiye ederim onu da.

Kuveyttürk normalde düşünüyordum zaten, altın puan falan ilgimi çekti bayağı ama şu an sınava hazırlanıyorum mezunum ondan öğrenci olmadığımdan vermiyorlar araştırdığıma göre.

Peki Axess da öğrenci belgemin olmaması sorun olur mu? Yani aktif öğrenci olmamamın.

Axess de öğrenci belgen olmasa bile kredi kartı veriyor ama düşük limitli her banka öyle verir çünkü sigortan veya başka şeylerin yok.

Axess de öğrenci belgen olmasa bile kredi kartı veriyor ama düşük limitli her banka öyle verir çünkü sigortan veya başka şeylerin yok.
Zaten maksimum 1.5k verir hepsi herhalde o açıdan sorun yok, tamamen düzenli ödeme yapıp banka ile geçmiş oluşturmak için alacağım. Bir de kampanyalar iyi olursa faydalanmak için.

Ben çok kampanya kovalamıyorum cashbacklerimin hepsini Uption üzerinden alıyorum bayağı bir cashback veriyor bir incelemeni tavsiye ederim onu da.
Hocam ben cashback ile ilgili bir şey bulamadım KuveytTürk de. Tek görebildiğim altın puanı.

Zaten maksimum 1.5k verir hepsi herhalde o açıdan sorun yok, tamamen düzenli ödeme yapıp banka ile geçmiş oluşturmak için alacağım. Bir de kampanyalar iyi olursa faydalanmak için.

Hocam ben cashback ile ilgili bir şey bulamadım kuveyttürk de. Tek görebildiğim altın puanı.

Akbank kredi kartı kampanyali uye olduktan sonra tum kampanyalarda gözüküyor kişiye özel chip para veriyor Tüm Kampanyalar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı