K Kivancx61 Picopat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar merhaba bankamatik hesap kartı ile herhangi bir taksit yapabilir miyim? Yapamıyorsam bile bir ihtimali yok mudur? 18 yaş altı Kredi kartı başvurusunda bulunmanın bir yolu var mıdır?
Arkadaşlar merhaba bankamatik hesap kartı ile herhangi bir taksit yapabilir miyim? Yapamıyorsam bile bir ihtimali yok mudur? 18 yaş altı Kredi kartı başvurusunda bulunmanın bir yolu var mıdır?
Drisa Kilopat Katılım 25 Ekim 2019 Mesajlar 516 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #2 Yapamazsın. İhtimal yok. 18 yaşından büyük olman gerekiyor.
K Kivancx61 Picopat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #3 UPSLY dedi: Yapamazsın. İhtimal yok. 18 yaşından büyük olman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... birşekilde kredi kartı da mı alamıyorum ?
UPSLY dedi: Yapamazsın. İhtimal yok. 18 yaşından büyük olman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... birşekilde kredi kartı da mı alamıyorum ?
adrwx Centipat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 517 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #4 Kivancx61 dedi: birşekilde kredi kartı da mı alamıyorum ? Genişletmek için tıkla... Velinde kredi kartı varsa ek kart açtırabilirsin.
Kivancx61 dedi: birşekilde kredi kartı da mı alamıyorum ? Genişletmek için tıkla... Velinde kredi kartı varsa ek kart açtırabilirsin.