Efe_Berk Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 108 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #1 PSN hesabımı arkadaşım istemişti ben de verdim ve ertesi gün PSN'ye giriş yapmaya çalışınca "Bu hesaptan Sony Entertainment Network'e erişiminiz yasaklandı ya da geçici olarak durduruldu." yazıyor. Bilen varsa yardım ederse sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2021
PSN hesabımı arkadaşım istemişti ben de verdim ve ertesi gün PSN'ye giriş yapmaya çalışınca "Bu hesaptan Sony Entertainment Network'e erişiminiz yasaklandı ya da geçici olarak durduruldu." yazıyor. Bilen varsa yardım ederse sevinirim.
burasıbabooo Picopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #2 Hocam daha önce uyarı yemiş miydiniz? 2 kere uyarı yediyseniz 3 gün falan gibi bir süre yasaklanıyorsunuz. Artı 0 Eksi
Hocam daha önce uyarı yemiş miydiniz? 2 kere uyarı yediyseniz 3 gün falan gibi bir süre yasaklanıyorsunuz.
6kaps9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 2.929 Çözümler 8 1 Eylül 2021 #3 Hesabi kullanan arkadasin kufur etmis olabilir ya da yasak olan baska bir seyler, e postaniza mesaj gelmis olmasi gerek bunun hakkinda. Artı 0 Eksi
Hesabi kullanan arkadasin kufur etmis olabilir ya da yasak olan baska bir seyler, e postaniza mesaj gelmis olmasi gerek bunun hakkinda.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.495 Çözümler 776 1 Eylül 2021 #4 Destek ekibi ile iletisime gecmeyi deneyin. Bize ulaşın www.playstation.com Bir dahaki sefere hesabinizi baskalariyla paylasmamaya özen gösterin. Arkadasiniz olsa bile. Artı 0 Eksi
Destek ekibi ile iletisime gecmeyi deneyin. Bize ulaşın www.playstation.com Bir dahaki sefere hesabinizi baskalariyla paylasmamaya özen gösterin. Arkadasiniz olsa bile.
KS KS Efe_Berk Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 108 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #5 burasıbabooo dedi: Hocam daha önce uyarı yemiş miydiniz? 2 kere uyarı yediyseniz 3 gün falan gibi bir süre yasaklanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam maile uyarı gelmedi 1 günlüğüne vermiştim arkadaşa ertesi gün ban yemiştim. 6kaps9 dedi: Hesabi kullanan arkadasin kufur etmis olabilir ya da yasak olan baska bir seyler, e postaniza mesaj gelmis olmasi gerek bunun hakkinda. Genişletmek için tıkla... Hocam gelmedi mailime uyarı mesajı gibi bir şey. Artı 0 Eksi
burasıbabooo dedi: Hocam daha önce uyarı yemiş miydiniz? 2 kere uyarı yediyseniz 3 gün falan gibi bir süre yasaklanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam maile uyarı gelmedi 1 günlüğüne vermiştim arkadaşa ertesi gün ban yemiştim. 6kaps9 dedi: Hesabi kullanan arkadasin kufur etmis olabilir ya da yasak olan baska bir seyler, e postaniza mesaj gelmis olmasi gerek bunun hakkinda. Genişletmek için tıkla... Hocam gelmedi mailime uyarı mesajı gibi bir şey.
burasıbabooo Picopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #6 Efe_Berk dedi: Hocam maile uyarı gelmedi 1 günlüğüne vermiştim arkadaşa ertesi gün ban yemiştim. Hocam gelmedi mailime uyarı mesajı gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Spam klasörünü kontrol edin hocam, makineniz ban yemiş olabilir. Artı 0 Eksi
Efe_Berk dedi: Hocam maile uyarı gelmedi 1 günlüğüne vermiştim arkadaşa ertesi gün ban yemiştim. Hocam gelmedi mailime uyarı mesajı gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Spam klasörünü kontrol edin hocam, makineniz ban yemiş olabilir.
KS KS Efe_Berk Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 108 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #7 reptile dedi: Destek ekibi ile iletisime gecmeyi deneyin. Bize ulaşın www.playstation.com Bir dahaki sefere hesabinizi baskalariyla paylasmamaya özen gösterin. Arkadasiniz olsa bile. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam zaten kardeşiminkini de istemişti vermedim GTA Online da hiyle yapıtı galiba. Artı 0 Eksi
reptile dedi: Destek ekibi ile iletisime gecmeyi deneyin. Bize ulaşın www.playstation.com Bir dahaki sefere hesabinizi baskalariyla paylasmamaya özen gösterin. Arkadasiniz olsa bile. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam zaten kardeşiminkini de istemişti vermedim GTA Online da hiyle yapıtı galiba.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.495 Çözümler 776 1 Eylül 2021 #8 Insanlar emanete özen göstermiyor maalesef. Bu yüzden kimseyle yüz göz olmamak adina hesabimi paylasmiyorum. Artı 0 Eksi
Insanlar emanete özen göstermiyor maalesef. Bu yüzden kimseyle yüz göz olmamak adina hesabimi paylasmiyorum.
KS KS Efe_Berk Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 108 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #9 burasıbabooo dedi: Spam klasörünü kontrol edin hocam, makineniz ban yemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamam bakayım direk makineyi verdim. Artı 0 Eksi
burasıbabooo dedi: Spam klasörünü kontrol edin hocam, makineniz ban yemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamam bakayım direk makineyi verdim.
burasıbabooo Picopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #10 reptile dedi: Insanlar emanete özen göstermiyor maalesef. Bu yüzden kimseyle yüz göz olmamak adina hesabimi paylasmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok haklısınız hocam. Efe_Berk dedi: Tamam bakayım direk makineyi verdim. Genişletmek için tıkla... Başka hesaba giriş yapmayı deneyin hocam, olmazsa büyük ihtimal makineniz ban yemiştir herhalde. Artı 0 Eksi
reptile dedi: Insanlar emanete özen göstermiyor maalesef. Bu yüzden kimseyle yüz göz olmamak adina hesabimi paylasmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok haklısınız hocam. Efe_Berk dedi: Tamam bakayım direk makineyi verdim. Genişletmek için tıkla... Başka hesaba giriş yapmayı deneyin hocam, olmazsa büyük ihtimal makineniz ban yemiştir herhalde.