Bannerlord 2 Ejderha Sancağı toplandığı halde klandan çıkılmıyor

beyemirs

Hectopat
Katılım
27 Mayıs 2021
Mesajlar
2.549
Makaleler
1
Çözümler
3
Yer
İzmir
Güney imparatorluğundaydım şimdi sancak görevini yaptım krallığımı kurmam için klandan çıkmam gerekiyor fakat klandan çıkamıyorum. Klanım 4 seviye.

1642155489676.png


Basınca bir şey olmuyor.

1642155520882.png


Burada da klandan ayrıl diye bir şey çıkmıyor.
 
Hafızam beni yanıltmıyorsa , bağlı olduğun krallık hükümdarı ile konuşup affını istiyorsun , krallık kurmak için de klan seviyesinin 4 olması lazım ve en azından bir kalen olması lazım, 2 sene önce oynayıp bitirmişim , belki güncellemelerle değişmiştir bu durum bilemiyorum.
 
Hafızam beni yanıltmıyorsa, bağlı olduğun krallık hükümdarı ile konuşup affını istiyorsun, krallık kurmak için de klan seviyesinin 4 olması lazım ve en azından bir kalen olması lazım, 2 sene önce oynayıp bitirmişim, belki güncellemelerle değişmiştir bu durum bilemiyorum.

1 şehrim 1 kalem var zaten hükümdar ile konuşuyorum fakat çıkma seçeneği gelmiyor.
 
Ejderha sancakları vardı yanılmıyorsam 4 tane onları toplaman gerekiyor , sonrasında arzagos ve istina karakterleri var , hangi yolda ilerlemek istiyorsan krallığa destek ya da krallık karşıtı diye ona göre birini seçip onun verdiği görevleri de yapman gerekiyor.
 
Ejderha sancakları vardı yanılmıyorsam 4 tane onları toplaman gerekiyor, sonrasında arzagos ve istina karakterleri var, hangi yolda ilerlemek istiyorsan krallığa destek ya da krallık karşıtı diye ona göre birini seçip onun verdiği görevleri de yapman gerekiyor.

1642160601729.png


Şimdi krallıktan ayrılabiliyorum fakat ayrıldığım zaman kalem ve şehrim de gidiyor onları vermeden nasıl ayrılacağım?

1642160843129.png


Evet leydim deyince kale ve şehir gidiyor.
 
Ben oynadığım zamanda iki seçenek vardı , ya şehirleri ve kaleleri teslim edip , ilişkin düşmeden ayrılıyordun , ya da sende olan şehirler sana kalıyordu krallık sana savaş açıyordu , belki güncelleme ile bunu kaldırmış olabilirler. Şahsen ben aldığım şehirleri geri vermiştim , sonra bir köy yağmalayıp savaş açmalarını sağlamıştım , ve gidip bir kale almıştım , sonra parasını vererek barış ilan edip gidip kendi krallığımı kurmuştum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı